Trebuie sa incerci sa nu mai fi timid.
Nu trebuie sa te gandesti inainte sa spui ceva probabil stai minute intregi si te gandesti "oare sa spun asta"?
Fi natural vorbeste relaxat despre orice, despre vreme, scoala, viata, sex..fi natural spune exact ce ai spune tu, nu spune ceva la care ai meditat si te tot gandesti "oare sa spun, oare o impresionez"
In fine sper ca te-am ajutat daca vrei cauta-ma sa mai vorbim.
Funda :*?
Tinere,deja faptul ca te lasa sa le saruti indica o mare victorie acuma..cum vorbitul e mai simplu decat crezi, gandeste-te la ce faci tu de dimineata pana seara si intreaba-le si pe ele ce fac, ce le place.etc
Problema ta e chiar mare
Da te-ai obisnuit sa vorbesti pe facebook si mess, iar cand stai fata in fata cu o persoana te blochezi si nu mai stii de tine.Nu stiu cum ai reusit sa le saruti a2-a zi daca tu nu stiai sa scoti o vorba.Da ai dreptate faptele spun mai multe.In concluzie zic sa scapi repede de problema asta ca altfel vor scapa toate de tine, fetele nu cauta un "mutulica" cu care sa nu aibe ce discuta.Si acum ai onoarea sa-mi dai o fundita:*
Glume.tot timpul cand iti vine in minte una zio o sa o faci sa rada si iti va da incredere in tine
Mutubal întreabă: