Te place dar e infantil si nu stie ce vrea.O fi fraier sa recunoasca, in fata celorlati ca te place, nu prea cred.Sunt atatia care vor sa ramana discreti si ei de fapt sunt impreuna.Cel mai simplu vb cu el si incearca sa obtii o ontalnire in Oras. Apoi intra tare in el sa ai sara fulgii de 3 metrii:Ma baiatule tu pe mine ma crezi proasta sau it iplace sa iti bati joc de mine.Iti place de mine sau nu? Ce te comporti ca un mucos de 3 ani sau iti e frica sa, saruti o fata si sa ai spui ceea ce simti. Daca zambeste si da semne sa nu stie ce sa zica, da cu el de un copac si saruta-l sa lesine.Va fi al tau.
Tipul e dus rau cu pluta si lunatic pe deasupra.Eu zis sa nu te combini cu persoane infantile ca astea.Alege un baiat care sa stie sa te pretuiasca asa cum esti.
Eu stiu asa cu cat arati la lume mai multa indiferenta cu atat se baga mai mult in seama cu tine (sa nu razi la glumele lor ca se cred importanti )
poate nu are legatura cu ce ai scris tu, dar scuza-am nu am citit tot ca e prea mult nici la scoala nu citesc atat
Remusopen întreabă: