| Tpu4Ev3R a întrebat:

Hey TpU! Am si eu o prb. cu o fata...nu stiu daca ma place sau nu.eu o plac mult de vreo 1 an jumate. cateodata e mai increzuta cu mine, cateodata se asaza langa mine, imi da buzz p mes si nu mai inteleg nimic. ea m-a placut da in fine, am facut eu o gafa si s-a suparat.acum nu stiu ce sa fac pentru ca nu o mai inteleg deloc.cand zice cineva ca ma place nu zice nimic.nu vrea sa o ajut la lucrari(eu termin inaintea ei), adica pune mana pe foaie si nu ma lasa.sunt confuzzz
vreau sa vad daca ma place sau daca nu ce sa fac ca sa ma placa
Dau Funda:*

Răspuns Câştigător
| cristiano9 a răspuns:

Claudiu, nici aia din Titanic nu faceau chiar asa laughing (ai vazut prea multe filme la viata ta), mi'e greu sa cred ca ai avea tupeu sa faci ce zice claudiu...

eu cred ca te place, dar te pune la incercare, daca zici ca ai si gresit in trecut, e confunza. vb cu ea...

2 răspunsuri:
| snoppyamabil a răspuns:

Frate am avut si eu aceeasi problema,dar intr-un final am rezolvat-o nu am invitato undeva sau la o plimbare, pur si simplu intr-o seara a dat o petrecere intre prieteni si am fost invitat si am jucat adevar si provocare si atunci ia picat sa ma sarute, doar sa inbujorat si apoi m-a sarutat si de atunci sunt cu ea(vreo 3 ani).

sfatul meu e asteapta sa se intample de la sine, si faza ca s-a suparat pe tine iti spun eu ca vrea sa para indiferenta ca tu tot mai mult sa o iubesti

| claudiu_1345 a răspuns:

Frate invit-o undeva. apoi faci frumos o plimbare prin parca, o iei in brate, o saruti. si vezi dupa aceeawinking
nu conteaza daca mai sunt si altiihappy