Daca te iubeste km sa ete evite? este evident ca ori vrea sa termine relatia cu tine ori isi bate joc ori sta cu tine din plictiseala cand nu are ce face vne la tine cu lugu lugu si sta cu tine iar cand are alta companie de tine nu-i mai pasa o fata care iubeste nu evita pers iubita de orce natie ar fi ea sau daca o evita e doar pentru moment dar se redreseaza daca nu vrea sa te piarda daca 5-6 luni cat ai zis u a putut fii dulcik si sa stea tot timpil cu tine asa poate si acum sau poate ca s-a plictisit de tine sau poate ca o sufoki fa un experiment 2-3 zile nu da deloc ochii cu ea nu o suna nu vb pe mess nu iesi afara si daca ea face primul pasa si te suna inseamna ca iii pasa daca nu nu daca nu nu stie km sa iti zic ca nu te mai vrea stai un timp fara sa ai nikio kleg cu ea daca ea face ceva e de bine...parerea unei fete
Pai eu cred ca nu te iubeste pe tine... iubeste scula taDa-i verde mai repede ca nu are rost sa te framanti atat.Esti prea bun pentru ea si gataMai ales ca vad ca mai multe fete te vorNu-ti mai pierde timpu cu ratata asta care se joaca cu tine asa cum vrea ea.So break up.Succes
Toate fetele scot replici de genul:
"Niciodata nu am iubit un baiat mai mult decat pe tine"
"Pe tine te iubesc cel mai mult pe lumea asta"
Si altele...
Eu cred ca ai luat o teapa de zile mari, fata aceasta te-a folosit, tu probabil ii acordai o atentie sporita si ea a profitat...