| Barbarossa a întrebat:

Hey TPU...am si eu o problema...am 14 ani si im place de o fata, dar acea fata are un prieten, si, am incercat sa mai fiu cu inca 2 fete, dar n-am putut, le-am parasit, si, nu stiu ce sa fac, plang incontinuu, compun cantece triste,(cant si la chitara, si la mai multe instrumente si sunt poet) la scoala sunt foarte retras, nu mai sunt vesel, si ma puteti ajuta macar sa trec peste?

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Suferinta morala si cea sufleteasca sunt cele mai grele... imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, sunt din ce in ce mai multi care se cpnfrunta cu astfel de probleme. incearca sa nu recurgi totusi niciodata la singuratate pentru ca aceasta este dusmanul cel mai aprig, ce amplifica starea proasta prin care treci si ingreuneaza suferinta. incearca sa vorbesti cu un prieten sau cu vreo persoana de incredere, incearca sa te descarci in fata cuiva care sa nu te judece, ci sa incerce sa te sustina. am trecut si eu printr-o depresie si nu am sacapat deloc usor de ea, dar ce m-a salvat, caci ma gandeam serios sa ma sinucid, a fost ca m-am hotarat sa vorbesc cu o prietena. si discutand cu ea si plangand, ajutandu-ma de sfaturile pe care mi le putea da am gasit o solutie, am gasit puterea de a merge mai departe. doar tu poti sa iei o decizie, tu esti cel mai bun doctor al sufletului tau pentru ca tu il intelegi cel mai bine. foloseste-te de comunicare, de frumusetea si scopul vietii, incearca sa gasesti un argument, un lucru pentru care merita sa lupti, incearca sa nu te simti niciodata singur, sa stii ca oricand sentimentele si gandurile tale te doboara ai o persoana ce te poate sprijini. desi pare un lucru destul de minor in realitate te ajuta foarte mult, desi a gasi tu solutia problemelor cu care te confrunti pare mult prea greu este una din singurele solutii pe care le ai
capul sus... si mergi inainte, caci viata nu se opreste la un esec, viata nu se sfarseste atunci cand te confrunti cu situtii grele... ce nu te doboara, te intareste
fii puternic, fii un luptator!

3 răspunsuri:
| superman_5598 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti zic, dar treaba asta cu uitatu' nu prea o sa functioneze.Cel mai bine pentru psihicul tau ar fi daca nu ti-am omori toate sperantele si daca ai incerca sa o recuceresti cumva.Nu stiu ce sa zic...comporta-te cat mai indiferent cu ea, uita-te la raspunsurile care le-am dat si la alti baieti, te vor ajuta.cred.Bafta happy...

| COлℋышкО a răspuns:

Sall.probabil te simti oribil te inteleg'.dar asta e'. viata'...imi pare rau.
ai incercat sa vorbesti cu fata? sa o intrebi ce simte pentru tine? daca nu'. atunci ar fi bine sa o faci daca da si te-a refuzat atunci e bine sa incerci sa o uiti'...imi pare bine'.
tSie mult succes'.pa. sper la fundita'.

| Adelinnaa a răspuns:

Imi pare rau pentru tine am trecut si eu prin asta si iti pot da niste sfaturi incearca sa te distrezi cu prieteni ca sa mai uiti si daca ea nu te place sau nu stii daca te place fa-o sa te placa pri gesturi dragute apoi fa-ti si tu o prietena sa o faci putin geloasa si iti spun aproape sigur ca va veni ia la tine nu conteaza daca are un prieten nusti foarte exact cal place poate sta cu el la misto sper ca te-am ajutat.pup happy