In aceiasi situatie sunt si eu...mi-am tot omorat mintea gandindu-ma ce sa fac si uite ce am gasit: poti sa ii pui mana pe umar, sa te uiti la el asa intaplator cam la distanta de cateva sec(5-6) ii zambesti arata-i ca iti pasa.
si inca un lucru sa nu faci greseala si sa iti pui prietenii sa il intrebe si sa nu spui la toata lumea.
Bafta:*.
Pai incearca sa iti faci tupeu...nu trebuie sa-i spun fata in fata... poti pune pe cineva sa-i zica, poti sa-i scrii pe un biletel si sa il dai si daca nu incearca totusi sa-i zici.ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa-i zici.ca daca nu o s-o faci poate o sa regreti chestia asta.ma rog, nu stiu.eu iti zic totusi sa ii zici sau daca nu faci sa dai de inteles ca il placi. BAFTA!
Pai pune pe altcineva sa'l intrebe:d.sau fa'ti curaj.incercarea moarte n-are:*...sau da'i de inteles:d. sper ca te'am ajutat >
Bun...Gandeste-te asa:
Vrei sa fii cu el.Da? Treci peste timiditate,preia initiativa... Vrei sa ajungi peste nu stiu cat timp sa te intrebi "Cum ar fi fost daca...",si sa regreti ca ai avut o oportunitate careia i-ai dat cu piciorul pentru ca erai prea timida?
Treci peste aceste sentimente de nesiguranta,nu te ajuta cu nimic.
Unii baieti,sunt mai timizi de fel,dar,asta e.
Oricum,gandeste asa: se poarta frumos cu tine, chiar special, asa cum ai scris tu .
Ce astepti?
Incearca sa faci niste aluzii cum ar fi sa-l intrebi:tie iti place de vreo fata. daca zice da il intrebi cum arata si el s-ar putea sa-si dea seama unde bati tu. dupa poti sa-i zici ca si tie iti place de un baiat si sa-l descri pe el.sigur o sa-si dea seama de cine vorbesti.sau poti sa incerci sa ramai singura cu el si sa te uiti in ochii lui sa vezi ce reactie are. daca ramane singur cu tine s-ar putea sa aiba mai mult curaj sa te intrebe.succes,sper ca te-am ajutat.