Nu aicum sa-l uiti dragostea nu poate fi schimbata, si din pacate nu ai cum sa stii daca el vorbeste serios atunci cand iti spune ca te iubeste...dar mai bine il crezi decat sa-l pierzi si sa regreti apoi.Asteapta pana la excursie si o sa iti dai seama de ce simte dupa modul in care se comporta cu tine. Nimeni nu e perfect, probabil a avut o problema de nu a putut sa te contacteze...Si daca il iubesti, il iubesti si punct.Nu asculta ce zic altii si nu lasa pe nimeni sa intervina intre voi, o relatie e bazata pe incredere. Bafta multa in continuare.
Multumesc :*
Dar, totusi, mi-e frica, sa-l mai cred, si eu oricum il iubesc, s i voi iubi, dar daca el ma v-a mintii mereu, tot eu o sa fiu proasta care sta si plange dupa el. Si de fiecare data cum a fost si pana acu,, cand o sa reusesc sa mi-l scot din cap, apare cu un mesaj "Te iubesc, si imi cer scuze" (
Pana la urma o sa isi dea seama ca te deruteaza si pe tine o sa realizeze ca in ritmul asta o sa te piarda nu renunta bafta multa :*
Multumesc! .Dar.Chiar nu cred ca tine la mine, cum am tinut eu si cum incaa tin.Am vorbit cu el. Iar acum nu stiu ce mai simt pentru el.Il urasc, dar nu vreau sa-l pierd. Iar acum, prietenul lui cel mai bun, este langa mine, si ma ajuta sa il uit, ma face sa rad, si parca nu ma imi gandesc la el. Ba chiar m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Nu i-am raspuns inca, pentru ca mi-e frica sa nu fac din nou aceeasi greseala. Ce ai zice sa fac?
Oww ce dragut pai daca chiar te face sa te simti bine si va intelegeti dai o sansa o sa vezi ca poate e mai bine. Nu toti ne gasim dragostea vietii din prima si poate nu a fost sa fie acum totul depinde de alegerile tale si de sentimentele pe care le ai fata de anumite persoane. Droagostea nu poate fi influentata bafta multa :*
Multumesc. I-am zis ca vreau sa fiu cu el.(Da la intrebare), Si ma inteleg foarte bine cu el, desiii, ma mai gandesc cateodata la fostul prieten, el ma intelege. Este super de treaba baiatul si...cred ca am inceput sa ma indragostesc de el.
Pai atunci bafta multa in continuare :* felicitari si sa va tina
Multumesc Mult :X
Nul uita cred ca el ac se gandeste la tine,''dragostea nu se uita niciodata''