| 95N a întrebat:

am si eu o problema... am o semi iubita (adk gen nu suntem oficial inpreuna dar ne comportam ca un cuplu, si nu suntem impreuna oficial deoarece avem examen si am ramas deacord cu ea sa fim dupa examen). Faza e ca se supara cam din orice adk nu din glume si genu dar de exemplu eu vreau sa ies la fotbal cu baietii si ea se supara ca nu ies cu ea. dupa asta o enerveaza cnv se supara pe acel cnv si cand vreau sa o sarut ea ma respinge spunandu-mi ca nu acum ca e nervoasa. Ideea e ca ea ma iubeste si eu la fel si gen tot ea vine sa isi ceara scuze si eu o iert numai ca e insuportabil uneori... adk e nasol, cand e fericita cand e nervoasa. ce sa fac adk nu vreau rasp de genul : incearca sa o suporti, ca asta fac dar. vreau mai degraba pareri. sper sa ma puteti ajuta.

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Ce e cu tampenia asta cu relatia dupa examen? Poate as intelege (desi m-as chinui mult) situatia asta daca ati sta doar in casa si ati invata. E fara sens ce faceti voi. Oricum vorbiti, va intalniti, va certati si va enervati reciproc, deci va comportati ca un cuplu...ce ar aduce nou in relatia voastra statutul de ''cuplu''?

| raluk27 a răspuns:

De ce ai pretentii la un anumit comportament, din moment ce nu aveti o relație?
Daca nu definești aceasta "legatura", nu te astepta la atitudini constanta.
In lumea mea, cand iti place o persoana iti place aici si acum. Nu am auzit sa pui atractia in stand-by, gen "te plac, dar nu chiar acum, ci putin mai încolo ".

| Ađrian90 a răspuns:

Să spunem că înţeleg faza cu examenul, dar asta nu schimbă comportamentul ei. Vorbeşte deschis cu ea şi spune-i tot ce te deranjează. Dacă ea te iubeşte o să înţeleaga. Poate voi vă gândiţi că dacă unul ia notă mică părinţii o să spună că a fost vina ei/lui, s-ar putea, dar dacă voi deja vă comportaţi ca un cuplu, ce ar schimba dacă aţi fi un cuplu? Fireşte, v-aţi putea da mari în faţa tuturor, dar n-are rost. Tu nu trebuie să-i suporţi fiţele, adică să fim serioşi, nu o să fie ultima fată de care o să te îndrăgosteşti. Şi nu, nu spun că ar trebui să te desparţi de ea, dar fi tată indiferent, dacă se supără, las-o să fie supărată, până ce vine şi-şi cere scuze nici să nu vorbeşti cu ea. Îi dai prea multă atenţie, încearcă să te superi şi tu aşa de repede cum se supără ea(stai liniştit că dacă te iubeşte aşa cum zice ea, nu o să rupă "relaţia"). Adică ea poate să se supere din orice şi tu nu poţi? Arată-i că şi tu te ştii supără. Dacă e supărată pe tine, întreab-o de ce şi dacă te respinge, du-te şi las-o să vadă dacă îi este mai bine fără tine(nu o să-i fie mai bine fără tine laughing ) Înţeleg, mna, ea se crede şefa şi ea crede că te poate face cum vrea ea, arată-i că nu-i aşa, poate o să doară să o vezi aşa, dar rezultatele sunt magnifice. Eu, de exemplu, am avut fix, dar fix aceeaşi situaţie. Am tot stat după ea, bla bla bla, după care, am lăsat-o să se supere de câte ori vrea şi nici nu am băgat-o în seamă, rezultatele au dat roade. Succes. :3

| carinadelia a răspuns:

Cel mai simplu mod (si mai corect dupa parerea mea) este acela de a vorbi cu ea deschis, fara sa o minti sau sa te feresti, despre tot ce te deranjeaza. Ii spui ce ai pe suflet, iar daca te iubeste asa cum spui tu, va intelege.