| CherryGirl67 a întrebat:

Hey TPUhappy
Am si eu o. problema(ca sa zic asa)

Deci, am un amic cu care ma inteleg suuper bine, imi spune orice, ma ajuta mereu si faza e ca mie imi place de el(el stiebig grin)
Cam din mai nu-mi mai place de el, dar se pare, ca acum ca e plecat la rudele lui, iar imi place de elstraight face

nu stiu ce sa mai fac...ma apuca tristetea cand ma gandesc la el. si imi e suuper dor de elsad

inainte sa plece mi-a zis ca acum ca are prietena, vrea o relatie serioasa de vreo 1-2 ani
atunci cand mi-a zis nu mi-a pasat, da acum imi pasastraight face

nu vreau sa trec iar prin ce am trecut, adica sa sufar non-stop dupa el si sa nu dorm noptile si sa plag dupa elcrying

cand e aici ma simt parca in siguranta.nu stiustraight face

am tinut la el ca la nimeni
a fost un moment cand l-am si iubitstraight face

faza e ca el merem imi spunea "tu trebuie sa vii la acelasi liceu cu mine" si mereu il intrebam ca "de ce?" si el "asa tu trebuie sa intri la acelasi liceu cu mine"

si am intrat la acelasi liceu, el a aflat da nu mi-a zis nimicstraight face

nu stiu ce sa mai faccrying

voi ce ziceti?sigh

fara sa faceti baza va rogpuppy dog eyes

si mersi ca ati citit:*

fundalove struck

1 răspuns:
| costin46 a răspuns:

Buna!, big grin pai cam din cate spui aici eu cred ca tipul te-a placut si el dar dupa ce si-a gasit alta prietena te-a lasat pe tine, as spune ca ar trebui sa mai incerci sa te dai asa la el, parerea mea baietii isi schimba ideile pentru fete, si daca te comporti bine cu el o sa si tina bine la tine cel putin eu asa cred big grin.