| CherryGirl67 a întrebat:

Hey TPU

Am si eu o. problema(ca sa zic asa)

Deci, am un amic cu care ma inteleg suuper bine, imi spune orice, ma ajuta mereu si faza e ca mie imi place de el(el stie)

Cam din mai nu-mi mai place de el, dar se pare, ca acum ca e plecat la rudele lui, iar imi place de el

nu stiu ce sa mai fac...ma apuca tristetea cand ma gandesc la el. si imi e suuper dor de el

inainte sa plece mi-a zis ca acum ca are prietena, vrea o relatie serioasa de vreo 1-2 ani

atunci cand mi-a zis nu mi-a pasat, da acum imi pasa

nu vreau sa trec iar prin ce am trecut, adica sa sufar non-stop dupa el si sa nu dorm noptile si sa plag dupa el

cand e aici ma simt parca in siguranta.nu stiu

am tinut la el ca la nimeni

a fost un moment cand l-am si iubit

faza e ca el merem imi spunea "tu trebuie sa vii la acelasi liceu cu mine" si mereu il intrebam ca "de ce?" si el "asa tu trebuie sa intri la acelasi liceu cu mine"

si am intrat la acelasi liceu, el a aflat da nu mi-a zis nimic

nu stiu ce sa mai fac

voi ce ziceti?

fara sa faceti baza va rog

si mersi ca ati citit:*

fundalove struck

Răspuns Câştigător
| RimePeHartie a răspuns:

Pai eu crd ca in acest mom cand are prietena ar trebui sa fi doar prietena lui. adica sa nu ii zici ceva indiscret sau ceva de genu. Daca el te va considera apoi ceva mai mult decat o simpla prietena puteti avea o relatie doar cu conditia sa numai fie cu fata respectiva. Te sfatuiesc sa nu te bagi intre ei deoarece apoi o sa te simti vinovata. Si nu are rost sa plangi, va veni soarele si pe strada ta. Daca il iubesti asa cum zici u il poti astepta, ceva timp, poate o sa gasesti in vara asta noi obtiuni si poate cunosti baieti noi care sa te faca sa il uiti. Succes!:*

2 răspunsuri:
| eduardinoedy a răspuns:

E neplacut daca are prietena. U vb cu el mai des si la un moment dat l-ai putea intreba mai discret daca te place. In caz afirmativ, ii spui ca vrei sa fii cu el numai cu o conditie, si anume ca sa renunte la fosta lui prietena. Bafta!

| ROBERTINO_9981 a răspuns:

Sex