| babachis a întrebat:

Hey TPU!
am si eu o problema...
de mult timp cunosc o fata (3 ani) si in tot acest timp ne-am placut reciproc asta o stiu sigur...dar intr-o seara am vorbit cu ea si dupa aceea am intrebat-o daca ar vrea sa fie prietena mea,iar ea mi-a raspuns asa:
nu,nu pot inca nu sunt pregatita...
si de atunci din seara aceea in fiecare zi cand o vedeam ea se ferea de mine cum putea:daca incercam sa vorbesc cu ea, imediat incerca sa scape de mine, daca ma dadeam pe langa ea imediat ma impingea inapoi...ba chiar la glumele care le fac foarte des (de bun gust) cand radea toata clasa ea se abtinea sa nu rada pentru ca stia ca eu incerc sa o fac sa rada doar pe ea...(cel putin asa cred eu)
dar in ultima saptamana am observat ca imi da atentie destul de multa... purtam discutii libere, rade cu pofta la glumele mele si chiar vine si se da pe langa mine dar mai rar...

si ca tot vine dragobetele m-am gandit sa ii fac si eu un cadou: un trandafir si o cutie de bomboane.
intrebarea mea este : daca ea o sa accepte acel cadou si cum va reactiona?
P.S.: am uitat sa mentionez ca este foarte timida si este o fata cuminte in adevaratul sens al cuvantului.
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca nu aminteai de timiditatea ei,sincer,mi s-ar fi parut ciudat.
In ciuda faptului ca te placea si ea,probabil prima ta propunere sa-ti fie prietena a luat-o prin surprindere,dar recunosc ca te-a refuzat frumos.
Scenariul care a urmat apoi,era reactia ei interioara,incerca sa se impotriveasca faptului ca te place,cauta sa isi invinga sentimentele pentru tine.
Acum, daca se poarta iarasi frumos, probabil a ajuns la concluzia ca te place si ar vrea s-o intrebi din nou, comportamentul ei este o incurajare pentru tine.
Asa ca gestul tau va fi primit cu bucurie si poti sa o intrebi din nou acelasi lucru, cred ca de data asta va fi pregatita!
Bafta!
happy

2 răspunsuri:
| AnishM a răspuns:

Dupa parerea mea, este o idee foarte buna! Adica eu, daca as fi in locul ei, as fi foarte bucuroasa... Nu prea mai exista baieti atat de draguti ca tine, care sa stea atata timp dupa o fata si sa incerce sa o surprinda placut. Cred ca e o idee foarte buna, mai mult ca sigur va aprecia acest gest al tau.

| babachis explică:

Va multumesc pentru pareriwinking! maine este ziua cea mare... sper sa nu o dau in bara...o sa va spun ce s-a intamplat big grin!
pana atunci voi da o funda...