| DanceIsMyLife a întrebat:

Am si eu o problema! Deci sunt cu un baiat de vreo luna... a uitat de ziua mea si a facut o groaza de greseli dar eu l-am tot iertat pentru ca tin foarte mult la el! Ieri am vrut sa ma despart de el, dar pur si simplu n-am putut! cand am ajuns acasa am inceput sa plang, pentru ca facusem o mare greseala, dar l-am sunat si ne-am impacat.Ideea e ca nu prea mai vb cu mine, la telefon nu prea raspunde, iar mai nou il inchide! ce sa fac?:-s

10 răspunsuri:
| Camelutsaa a răspuns:

Stia de ziua ta? Nu te supara si fii calma. Nu te mai inchide in tine. Poti cere mai multe sfaturi ca sa.ti faci o idee daca intr.adevar nu stii ce sa faci. Poti cere sfatul mamei sau al celei mai bune prietene, a unei rude apropiate tie. cuiva de incredere. Insa eu iti recomand sa te desparti de el pentru ca nu merita. Bine. a uitat de ziua ta.sunteti de putin timp impreuna. sa spunem ca trecem cu vederea. dar daca nu.ti raspunde la telefon.nu te mai cauta.inseamna ca e o problema si el incearca sa se raceasca de tine ca sa iti poata spuna ca de fapt el s-a plictisit sau ca numai vreti sa fiti impreuna. Apoi. baietii vor spune ca e orgoliul fetei, dar trebuie sa-i spui tu prima " STOP ". sa nu mai suferi. Daca ar fi tinut catusi de putin la tine, nu ar face asta. Ti.ar fi spus inainte. Crede.ma. Succes si ai grija :*

| anonim_9186 a răspuns:

Fa-i ce iti face si el...nu o sa ii placa sigurwinking.si o sa isi revina sigur nu-l baga in seama o perioada nu zic a nu vb cu el dar fi mai rece...

| Jony123 a răspuns:

Inseamna ca nu prea tine la tine, daca tinea cu adevarat era foarte fericit ca te-ai razgandit si tot asa... E posibil sa il fi si ranit treaba asta, dar mai putin probabil daca tu zici ca a facut o gramada de greseli in relatia asta cu tine mai ales daca a uitat de ziua ta de nastere...
Eu cred ca e bine sa o lasi balta, nu mai vb deloc cu el, el sa ramana cu gandul ca mai sunteti impreuna si lasa sa se destrame relatia...
Sper ca te-am ajutat, funda? Plzzzzzzzzzzz

| MenInShadow a răspuns:

Pai daca uita de ziua ta nu trebuie sa faci mare scandal, ca nu e moarte de om, la mine si daca vreau si nu uita, si ma enerveaza ca la 5 dimineata ma suna rudele sa-mi zica la multi ani si eu trebuie sa ma scol de la 4 sa nu ma apuce dracii si sa-i injurlaughing
Incearca sa stai mai mult pe afara cu el, spune-i chestia asta, ca nu mai vb cu tine la tel si poate se rezolvawinking sau poate are nevoie de putin timp liber, asa e dupa o cearta, un timp sunteti cam distanti, dar va reveniti repedewinking
Hai, succesuriwinking

| zuzautza a răspuns:

Depinde.faptul ca nu iti raspunde la telefon nu trebuie sa te ingrijoreze.Probabil nu e pe aproape si este ocupat cu altceva insa faza cu ziua de nastere mi se pare aiurea daca tine la tine trebuia sa si'o aminteasca.Sincer si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si la fel ca tine am trecut peste asta si peste multe si am mers mai departe.Nu regret nimic pentru ca inca mai tin la el chiar daca ne am despratit insa durerea e mult mai profunda.Eu zic sa iti faci ordine in ganduri mai astepta un timp, cateva saptamani si daca mai face greseli indiferent ca sunt minore lasa'l nu se merita sa suferi mai tarziu.:*

| marian000 a răspuns:

Eu zic sa te desparti de el si sa iti gasesti un baiat care sa te iubeasca nu uita oo imbratisare face cat o mie de cuvinte

| sensesDelight a răspuns:

Probabil încă ești micuță și nu realizezi că un băiat matur și o relație matură se bazează pe mult mai mult decât pe vorbit la telefon/plăcut (și mai ales că eforturile sunt depuse din partea ta). Draga mea, nu poți trage numai tu de o relație, pentru ca aceasta să reziste și SĂ FIE o relație trebuie ca amândoi să se respecte, iubească în egală măsură, iar din ce-ai zis tu acolo nu prea reiese că tipul ăsta e interesat de tine.
Nu știu cum ai rezistat, dar eu și sigur încă 90 % din populația fetelor cred că l-ar fi lăsat de mult. OK, îl placi. Dar când placi pe cineva nu se rotește totul doar în jurul lui, nu uiți de tine și nici de pretențiile tale și sub nicio formă nu iei tot tu în cap vina așa cum ai spus c-ai făcut.
Din moment ce-ți închide telefonul nici nu mai merită să-i spui de ce te desparți de el, dar poți să fii drăguță și să-i specifici că numai tu tragi de relație și numai are sens.
Crede-mă, un băiat interesat de tine, sună, ascultă, înțelege și nu numai că NU uită de ziua ta, ci îți face și un cadou pe măsură. Astea sunt dovezi de iubire, care-ți arată că prietenul tău te merită și la rândul tău trebuie să fii la fel de atentă cu el. Să tragă fata de relație este penibil și înjositor. Spune-i ce-ai pe suflet și ai să te eliberezi. Apoi ai tot timpul să-ți găsești băiatul care să te merite. Baftă!:*

| Helpmeeveryday a răspuns:

Incearca sa vb cu el deschis, intreaba'l tot ce ti se pare in neregula si cerei argumente. Poate are un motiv bun. Daca nu fii un timp mai distanta cu el, nu il stresa prea mult, sa vezi cum reactioneaza.
Iar daca tine la tine o sa revie la normalhappy

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Ideea lui,, anonim'' e cea mai nefolositoare doarece daca el iti intoarce spatele... si il intorci si tu.lui oricum nu`i va pasa iar singura persoana care are de suferit esti Tu oh go on...

| airam a răspuns:

In primul rand a ui tata de ziua ta! draga mea,parerea mea este ca ar trebui sa illasi naibithinking din ce ai relatata tu aici eu imi dau seama ca respectivul nu vrea altceva decat sa scape de tine si nu stie cum sa iti zicathinking pacat ca ink mai ramai cu elsad eu zic ca cel mai bine ar fi sa i dai tu papucii si acum de urgenta! nu are rost sa stai langa un asemenea om si mai ales daca se comporta asa urat in asa putin timpstraight face chiar crezi ca merita sa continui? eu nu vad vreo sansa relatiei si o sa treci peste,stai linistita si o sa cunosti un baiat care sa stie sa te pretuiasca,sa stie cand aveti o saptamana de relatie, o luna, un an si o sa isi aminteasca cand e ziua ta:*:*
numai bine!