| inimioaradeciocolata a întrebat:

am si eu o problema delicata.Ieri la petrecerea celei mai bune prietene ale mele s-au intamplat lucruri neplacute.Am mers la petrecere insotita de iubitul meu(18 ani), iar eu(17).Nu dupa foarte mult timp Radu(asa il cheama) a inceput sa imi spuna sa nu mai dansez si sa stau jos,l-am ascultat.A venit la mine un coleg de clasa si m-a chemat la dans,cum Radu nu era prin preajma am dansat cu el,a aparut Radu,iar eu cand l-am vazut m-am dus direct la el,mi-a luat mainile de pe ele si s-a dus sa bea. Speriata m-am dus la Crina(prietena mea),iar ea mi-a spus sa stau pe aproape in caz de ceva. Am inceput iar sa dansez cu Sergiu,fratele lui Radu,iar el a venit la mine si a inceput sa ma faca tarfa,curva,ca fac si ca dreg si a inceput sa ma bata in mijlocul tuturor.M-a luat de par si m-a dus spre masina,Sergiu a venit dupa el, dar Radu i-a spus sa nu ma atinga cu un deget ca il bate si pe el. Mi-a spus sa urc in masina, nu am vrut dar mi-a tras o palma si am intrat. Nu era beat, il cunosteam cand era beat si cand nu. M-a dus in fata blocului si m-a batut in scara ca pe ultima curva.Am ochiul, mainile si gatul invinetite...nu e prima oara cand se intampla asta.Bataie de la el a mai luat, dar mereu spune ca le merit, ca daca as fi cuminte..cum mi-a spus si astazi cand m-am vazut cu el.Nu m-am dus singura eram cu Crina,care l-a facut in ultimul hal,dar el a spus clar ca nu e prostul meu si cand spune ceva trebuie sa ascult. Crina imi spune mereu sa renunt la el,ca imi vorbeste urat, ca ma loveste, dar nu pot, intre noi sunt 2 ani de relatie.Il iubesc, jur ca-l iubesc dar asa nu mai pot, cum as putea sa-l schimb? Ce as putea sa fac? sad
Funda

35 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ştie că-l iubeşti cu înflăcărare şi profită de slăbiciunea ta! Este inadmisibil să te bată! Renunţă cât poţi de repede de el! Dacă acum că sunte-ţi prieteni şi procedează aşa, ce va fi când se va sătura de tine! Vrei să vă vede-ţi la ştirile de la ora 17! Găseşte pe cineva care ştie să te respecte cu adevărat! Să fii Iubită la Maxim!

| Ea12345 a răspuns:

Nu se va schimba niciodata! Daca tii la sanatatea si fericirea ta( sunt 100% sigura ca nu esti fericita cu el), atunci lasa-l! Parintii tai ce zic? Cum accepta asa ceva?

Daca te intorci la el dupa tot ce iti face, atunci iti meriti soarta. Nu te lasa calcata in picioare!

| doc69 a răspuns:

Ai auzit vreodata de relatia victima abuzator?/daca nu intra pe google si cauta..in al doilea rand retine clar, am proprietatea cuvintelor, dragostea nu se manifecta in acest mod deci nu te iubeste si este needucat.Te Trateaza ca pe proprietatea lui si nici macar de aia nu e in stare sa aiba grija.Ia viteza de langa el si scoate-ti si certificat medical de la medicul legist just in case.Nu m-ar mira sa reactioneze la fel de violent cand o sa il parasesti. Cere sprijin organelor abilitate, politie, avocat daca este necesar.Imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat, nu stiu daca face parte din raspunsurile pe care le asteptati dar va trebui sa intelegi ca nu asta este dragostea si ca violenta naste violenta si atat, nu intra la manifestarile de dragoste.O singura palma si nu trebuie acceptata darmite o bataie. Sper sa faci ce am spus. daca nu..sunt deciziile tale oricum dar sa nu fie prea tarziu cand le iei. Oamenii nu se schimba niciodata va trebuie sa mai inveti ca sa realizezi acest lucru.

| johnyboy a răspuns:

Esti proasta tare! alooo, nu suntem salbatici, ce dracu stai la bataie da-o draq de dragoste ca asta nu-i dragoste asta-i teroare, pffff. si el e un vacar maltratat de mic de tac'su care a vazut la randul lui ca ma-sa e calcata in picioare de tac'su si nah...acum ai ajuns sacul lui de box... felicitarile mele! oricare ar fi trecutul tau si orice-ai fi facut la petrecere nu poti face asa ceva, si de fata cu toata lumea. vorba unui dupa aici, esti un obiect pentru el esti proprietatea lui esti un sac de box, si mai urmeaza stai linistita(nu crede tu juramintele lui ca nu va mai face asa ceva, ca 100% o va mai face )

| Bibbi1507 a răspuns:

Sincer, parerea mea e ca trebuie sa se duca la un psiholog. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa va puneti de acord, sa.l intrebi daca te mai iubeste cum te iubea in prima zi. Daca zice ca da, intreaba.l daca vrea sa renunte la fazele astea cu injuratul si bataia. Nu rezolva nimic. E constient ca intr.o zi l.ai putea lasa? Asa, mai bine se duce la un psiholog si isi rezolva problema. O sa il ajute mult sa deschida ochii si sa realizeze daca te mai iubeste la fel de mult ca inainte. Funda? happy

| Andandut a răspuns:

Deci nu pot sa cred, chiar e adevarat tot ce ai scris aici?:O Cum sa te bata in halul asta? Trebuie neaparat sa iei masuri! Lasa-mi id-ul tau de mess te rog, ori aici ori pe privat. Vreau sa vorbim.

| Ingerasull99 a răspuns:

Un om nu poate fi schimbat cand devine asa, doar daca va vedea ce a pierdut, adica mai pe scurt dai papuci! dragoste cu sila nu merge. Si totusi mai sunt baieti care te vor si te vor aprecia te vor indragi ca pe un lucru scump. ai grija de tine, nu mai stati pe langa astfel de baieti fetelor.

| GabiArian22 a răspuns:

E cam nasoala treaba si sincer nu cred ca mai poti sa il faci sa se schimbe... Mai bine ai pune punct relatiei decat sa stai langa un asemenea om. Daca zici ca nu e prima data cel mai probabil o sa se mai intample si tot asa o sa fie din ce in ce mai grav.Renunta la el chiar daca o sa iti fie greu si incearca sa iti traiesti viata linistita alaturi de cineva care te respecta

| marialungu a răspuns:

Daca acum te bate, mai incolo ce va face, daca de pe acum e violent chiar daca il iubesti mai bine nu mai fii cu el, tie iti place sa fii batuta, mai ales in jurul lumii, eu nu as accepta, scapa de el, sau spune-i ca daca mai da in tine se termina relatia

| DyNo a răspuns:

Fat-o, nu poti sa-l schimbi, asa o fi invatat el de la taica-sau, ce sa-i faci? Tu nu esti proasta lui ca sa stai sa te bata el si sa dansezi cum iti canta el. Ce daca ai dansat si tu cu fratele sau? Eu zic sa-l lasi... nu te merita, daca zici ca nu era beat, si totusi te batea. Iti dai seama daca ai fi sotia lui, ce ti-ar face nenorocitu' asta? Sfatul meu: paraseste-l!

| Oana92 a răspuns:

Nu ai cum sa-l schimbi. Cel mai bine ar fi sa mergi la IML sa-ti scoti un certificat si apoi sa-l reclami la politie. E un animal, o bruta si nu merita sa stai langa el. Intr-o zi o sa te omoare in bataie si e pacat de tineretea ta, de viata ta. Nu fa greseala sa ramai langa el, nu vei fi fericita si nici viata lunga nu o sa ai! Fa ceva pentru tine inainte sa fie prea tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenu tau e un retardat si un prost.Nu are nici un drept sa te bata.Si sa se schimbe nu cred ca mai poate pentru ca un baiat care a lovit o fata prima data o va face si a doua oara cu siguranta.Ar trebui sa te desparti de el daca ai putina demnitate.

| Mirunelu a răspuns:

Un astfel de om nu poti sa-l schimbi mai ales daca el nu vrea. Nu conteaza cat de mult il iubesti, daca el nu te iubeste. Din ceea ce iti face nu pare. Nu va leaga nimic in afara de cei 2 ani de relatie care nu se poate numi asa. Lasa-l, vei gasi alt baiat pe care sa il iubesti si care sa te iubeasca cu adevarat si sa te faca fericita, care sa-ti arate ce inseamna o relatie adevarata fara violenta. Cand ii spui, spune-i intr-un loc in care sa fie mai multi oameni in jur, ia-o pe prietena ta cu tine si eventual cativa baieti pe care el sa nu-i cunoasca care sa stea deoparte cu ochii pe tine pentru ca nu stii cum va reactiona atunci si vei avea nevoie de sprijin, fizic din partea baietilor sa nu-l lase sa dea in tine si moral din partea prieteni tale. Cand va auzi ca vrei sa va despartiti nu-l lasa sa te duca cu vorba ca se va schimba, pentru ca nu o va face, cel mult o va face pentru o luna si apoi totul va reveni la normal. Lui nu-i va conveni pentru ca esti obiectul lui si nu ii va place sa te piarda pentru ca nu va mai gasi una ca tine, care sa-i suporte abuzurile. Sper sa te trezesti si tu la realitate cand vezi tatia straini care iti spun acelasi lucru: sa-l parasesti, sa nu te uiti inapoi. Trebuie sa intelegi ca NU o sa-l schimbi. Fi curajoasa si gaseste-ti puterea de a-l parasi, vei fi cu siguranta mai fericita.

| caus3lov3ya a răspuns:

M-ai facut sa imi dea lacrimile...asa ceva nu se face cum sa te bata? ai 17 ani doar unde este mandria ta si taria de caracter? cum sa il lasi sa te jigneasca si sa te bata in fata tuturor ai un viitor baieti sunt atatia si stiu ca o sa spui ca il iubesti daca continui asa gandeste-te ce o sa faca mai tarziu preferi sa stai alaturi de un baiat care sa te iubeasca sa aiba grija de tine sau sa te bata pentru faptul ca ai dansat cu fratele lui. eu am 14 si prietenul meu 18 niciodata nu m-a atins sa ma bata sau sa ma faca tarfa si curva avem ceva timp de cand suntem impreuna dar niciodata nu m-a facut sa ma simt prost in vreun fel tu ai nevoie de un baiat langa care sa te simti in siguranta sa poti sa ii spui anumite lucruri mai delicate nu sa patesti ceva si in loc sa fie alaturi de tine sa te bata. Te rog mult de tot si te sfatuiesc sa renunti la el cu siguranta vei gasi pe altcineva si daca nu o faci acum oricum o vei face si atunci lumea va avea o parere proasta despre tine pentru simplul fapt ca el te face tarfa si curva in fata lor in ciuda faptului ca tu nu esti. Stii tot repetandu-ti-se ca esti curva ajungi sa crezi si nu vreau ca o fata atat de tanara ca tine sa isi distruga viitorul tu inca mai ai scoala si ar trebui sa te bucuri de liceu de nebuniile din anii de liceu sa intelegi ca pe el nu il poti schimba dar poti tu schimba situatia si sa te trezesti dimineata stiind ca langa tine ai un barbat care te iubeste te rasfata un barbat care sa te inteleaga dar sa fie si puternic in acelasi timp pentru ca daca o femeie petrece destul timp cu un barbat puternic devine si ea puternica si o sa poti trece peste tot. Ai o varsta frumoasa si ar trebui peste ceva timp sa iti amintesti cat de bine ai petrecut cu prietenii si ce persoane deosebite ai langa tine nu cum te batea elcrying(imi pare rau de tine LASA-L parerea mea! poate imi trimiti un mesaj privat in legatura cu decizia ta te pup numa' bine

| LaRiiuU a răspuns:

Cum sa te mai impaci cu el? Lasa-l acumm. DOAMNEEE. Nu merita nimic e un jegos imputit. Deci serios. Nu mai avea de-a face cu el. Si ce daca aveti doi ani. Eu am un an jumate cu iubitul meu si NICIODATA nu m-a jignit (de batut nici nu mai zic). Serios daca nu te lasa in pace, DENUNTA-L. Din cauza la fete ca tine nu evolueaza ROMANIA. Nu mai fiti proasteeeee. Persoane ca ala nu merita decat moartee. Stiu ca o sa-ti fie greu, dar nu te meritacrying. Sincer, iti vreau binele.

| D4ny3l4 a răspuns:

Pentru el nu esti iubita lui ci lucrul ei.nu ai ce sa mai faci. daca nu i.ai zis la inceput, acum nu mai poti schimba nimic.doamne cum il lasi sa se poarte asa cu tine? te iubeste? pe naiba! se poarta cu tine ca cu o carpa.ar trebuis a inchei acum, o sa ajungi sa te indepartezi de prieteni si familie.nu e sfarsitul lumii o sa gasesti tu pe alt cineva.o spun pentru binele tau.bafta! gandeste-te ca tu nu meriti asta, si uita-lwinking

| secretword a răspuns:

Pff deci sa incep cu inceputul. Cum poti sa stai cu o asa persoana,tu nu te gandesti un pic la tine? Esti foarte tanara nu te complica in asa ceva,inteleg ca il iubesti si chestiile astea dar el nu te merita. TU nu esti un animal ca sa te bata sau sa te jigneasca,esti fiinta trebuie sa te respectewinking Pe el de schimbat crede-ma ca nu mai poti, dupa cate ti-a facut el se pare ca nu este genul de baiat care e cu limba scoasa dupa tine,nu? Deci intr-o relatie trebuie sa fie incredere,ceea ce la voi pare sa nu fie sad Ti-o spun din inima,daca el nu se schimba,lasa cei doi ani in urma, si termina cu reltia asta. Sunt sigura ca meriti ceva mai bun, tu nu ai facut nici o greseala daca ai dansat cu un baiat, el pare sa fie foooarte gelos. Deci ai grija sa nu patesti ceva, si multa bafta :* funda?

| AlxMihai a răspuns:

Cat despre tine ar trebui sa inveti sa iti alegi prieteni si sa iei masuri in fata unora care te vor animalul lor de companie sau sacul lor de box. Auzi da parinti nu te-au vazut in ce hal arati dupa bataie, ca nu inteleg daca eram tatal tau si imi vedeam fata in asa hal pai mi-l castram pe cel care a facut asta sau ii rupeam o mana sau un picior astfel cand te vedea pe straada sa isi aminteasca de mine si sa fuga ca dracu. Oricum daca vrei sa schimbi ceva, incepe prin a o termina cu el si apoi dupa vreo 2-3 saptamani de plansete si nu stiu ce dupa el iti va trece si poate va rasari si soarele pe strada ta

| gangnamstyle a răspuns:

Deci am o gramada de lucruti urate de spus despre tine dar de ce dansezi cu altu cum te-ai simti tu ca el sa danzese cu alta dupa aia cu sorata tu sigur ai sta langa el si ai zici gang bang gang bang hai toti hainele jos

| inimioaradeciocolata explică (pentru gangnamstyle):

Era fratele lui si un coleg de clasa? Acum nu am voie nici sa mai dansez straight face Nu e vina mea, de ce a reactionat el asa? straight face

| draky90 a răspuns (pentru inimioaradeciocolata):

Este baiat, dupa circa 2 ani, nu cred ca vrea sa te vada dansand mai ales cu fratele lui, wake up!

| AlxMihai a răspuns (pentru draky90):

Ori esti dus cu rau frate ori nu stii ce vorbesti pai ce *** daca e baiat si dupa circa 2 ani de relatie trebuie sa o bata si sa o faca in ultimul hal, eu nu ii fac asa ceva la un caine da pai cu o fata cu care as fi de 2 ani? Si mai ales dupa doi ani ar trebui sa aiba incredere in ea incat sa o lase sa danseze cu cine vrea si sa nu o tina ca pe un lucru care nu are viata, nu are prieteni. De acum daca suntem baieti si avem prietene trebuie sa le dam la bot daca vorbesc cu un coleg de scoala sau cu fratele. Mama si mai ziceam ca am trecut de perioada comunista si am mai evoluat si noi. Ala de care spune ea nu se numeste baiat se numeste prost, handicapat sau altceva dar nu baiat care sa aiba prietena. Pacat de ceilalti care erau acolo pe la petrecere ca nu a sarit vreo unu sa ii de-a vreo doua ca sa ii scoata fitele, din cap.

| draky90 a răspuns (pentru AlxMihai):

Batman,Batman,mai fuego, stai in banca ta, ai 4 astazi.

| AlxMihai a răspuns (pentru gangnamstyle):

Danseaza cu altu pentru ca nu trebuie sa o tii legata de tine frate daca e prietena ta si ai incredere in ea atunci poate sa faca ce vrea, si eu daca as dasa cu sora-sa si as considera-o ca sora-sa nu cred ca ar fi probleme. Gandeste-te la nunta cand mireasa danseaza cu nasul cu prieteni, sau cand este furata pai mirele ce ar trebui sa faca sa o bata si sa o faca in ultimul hal, wake-up frate suntem in secolul 21 deci nu mai tinem femeia ca in era preistorica legata de noi cu lantul, sunt de parere ca daca unei fete ii place de tine si te iubeste cu adevarat poate sa danseze si sa iasa cu n prieteni ca tot cu tine o va face si va petrece cele mai frumoase clipewinking, si mai spune-ti ca va parasesc fetele laughing)

| Oana92 a răspuns (pentru gangnamstyle):

Esti la fel ca si prietenul ei! o femeie nu e o proprietate, nu se ia pe contract. daca danseaza cu alt baiat nu inseamna ca se si culca cu el. pana si strabunicii nostri credeam asta si doar dobitocii isi bateau nevestele daca dansau cu altii. ce draq, a dat prostia in voi, ati vazut prea multe filme cu arabi?

Pacat ca nu mai sunt la scoala drakywinking din pacate am trecut de asta. Am mai auzit eu vorbe de astea ca tine, si am vazut baieti care se dau smecherasi ca tine care cand s-au lovit de ceva s-au lovit de nu au putut sa se mai ridice, asa ca las-o asa cat despre gandirea ta va fi vai si amar de fata sau femeia care va fi cu tine, sper totusi sa te trezesti si sa iti dai seama ca omul nu e obiectul nimanuiwinking salut si numai bine

Prietene,spre sa nu fie asa, dar tu inca mai crezi in mos craciun, ai stat macar o secunda sa te gandesti, inainte de a lua povestea ei in brate, ca poate nici 20% din relatare nu este adevarata,si a fost gandita sa o scoatea pe ea mielusel?! Ce naiba ma,mai ales ca ai iesit de pe bancile scolii,nu mai crede tu ca femeia este un inger,deoarece o sa ti-o puna in mana cand iti este lumea mai draga,inainte sa-l injurati,ganditi-va ca poate in realitate cine stie ce naiba a facut acolo,deoarece nu vin un om de nebun sa iti traga o palma de fata cu toti,cat despre bataie, ca ia scos dintii, lasati-o moarta, crezi ca parintii ei nu vedeau, ce naiba...deschideti ochii.

Iah in fine sa o lasam baltawinking, da ipoteza ta e buna prietenas laughing, dar nah daca te pui tot nu ii dai o palma de fata cu toti acolo, eu unul asta nu as face-o as parasi-o si gata cu asta basta, stii care e cea mai rea pedepsa pentru oameni indiferenta, asa ca as fi parasit-o si nu as mai baga-o in seama ba m-as mai combina cu vreo una, doua si gatawinking nu spun ca nici tu nu zici bine aici dar nu e sa ii dai bataie de fata cu toti, salut si o seara placuta sa aiwinking

Nu am nimic cu tine personal,dar ai adus o jignire la persoana mea,fara sa te gandesti la ipoteza care am prezentat-o mai sus,fiecare gandeste in felul lui,dar ce este enervant ca toti au inceput sa-i planga de mila,fara sa stea pe ganduri, ai si tu dreptate, dar si eu, si cred ca puteam pune amndoua probleme fara a jingi, o seara buna si tie happy

| inimioaradeciocolata explică (pentru draky90):

Am renuntat la el straight face Si ma doare... apropo draky90 eu ma certam zilnic cu parintii mei pentru, au incercat de nenumarate ori sa ma desparta de el, dar pana la urma au spus ca daca asa vreau sa traiesc asa sa o facwinking

| Walle1996 a răspuns:

Pai cel mai sigur el e foarte gelos, ar trebui sa stai de vorba cu el si sa-i spui ca-l iubesti si ca nu te poti uita la alt baiat. poate asta l-ar mai linisti...

| GabyVlad a răspuns:

Pai tu nu ai nici o vina. Cel mai bine e sa termini totul, daca ar simti la fel nu sar comporta asa. (parerea mea)

| Spektra01 a răspuns:

Bagamiaj *** in el zi din ce oras esti ca vin sa-l bat fmm ce ratat poate sa fie sa dea intr-o fata

| deea_6544 a răspuns:

Spune-i ca nici tu nu esti proasta lui sa te bata nu-i convine ceva mereu cand te bate ula la el si spune-i sa nu te mai bata ca si tu esti un om ca el! daca vrea sa iti dea o palma bareaz-o ca asa fac eu cand tata verea sa ma batasi urlu la el sa nu ma loveasca! da sper ca ti-am fost de ajutor happy

| yhelife a răspuns:

Da-i papucii