| inimioaradeciocolata a întrebat:

am si eu o problema delicata.Ieri la petrecerea celei mai bune prietene ale mele s-au intamplat lucruri neplacute.Am mers la petrecere insotita de iubitul meu(18 ani), iar eu(17).Nu dupa foarte mult timp Radu(asa il cheama) a inceput sa imi spuna sa nu mai dansez si sa stau jos,l-am ascultat.A venit la mine un coleg de clasa si m-a chemat la dans,cum Radu nu era prin preajma am dansat cu el,a aparut Radu,iar eu cand l-am vazut m-am dus direct la el,mi-a luat mainile de pe ele si s-a dus sa bea. Speriata m-am dus la Crina(prietena mea),iar ea mi-a spus sa stau pe aproape in caz de ceva. Am inceput iar sa dansez cu Sergiu,fratele lui Radu,iar el a venit la mine si a inceput sa ma faca tarfa,curva,ca fac si ca dreg si a inceput sa ma bata in mijlocul tuturor.M-a luat de par si m-a dus spre masina,Sergiu a venit dupa el, dar Radu i-a spus sa nu ma atinga cu un deget ca il bate si pe el. Mi-a spus sa urc in masina, nu am vrut dar mi-a tras o palma si am intrat. Nu era beat, il cunosteam cand era beat si cand nu. M-a dus in fata blocului si m-a batut in scara ca pe ultima curva.Am ochiul, mainile si gatul invinetite...nu e prima oara cand se intampla asta.Bataie de la el a mai luat, dar mereu spune ca le merit, ca daca as fi cuminte..cum mi-a spus si astazi cand m-am vazut cu el.Nu m-am dus singura eram cu Crina,care l-a facut in ultimul hal,dar el a spus clar ca nu e prostul meu si cand spune ceva trebuie sa ascult. Crina imi spune mereu sa renunt la el,ca imi vorbeste urat, ca ma loveste, dar nu pot, intre noi sunt 2 ani de relatie.Il iubesc, jur ca-l iubesc dar asa nu mai pot, cum as putea sa-l schimb? Ce as putea sa fac? sad
Funda

35 răspunsuri:
| GabyVlad a răspuns:

Pai tu nu ai nici o vina. Cel mai bine e sa termini totul, daca ar simti la fel nu sar comporta asa. (parerea mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenu tau e un retardat si un prost.Nu are nici un drept sa te bata.Si sa se schimbe nu cred ca mai poate pentru ca un baiat care a lovit o fata prima data o va face si a doua oara cu siguranta.Ar trebui sa te desparti de el daca ai putina demnitate.

| LaRiiuU a răspuns:

Cum sa te mai impaci cu el? Lasa-l acumm. DOAMNEEE. Nu merita nimic e un jegos imputit. Deci serios. Nu mai avea de-a face cu el. Si ce daca aveti doi ani. Eu am un an jumate cu iubitul meu si NICIODATA nu m-a jignit (de batut nici nu mai zic). Serios daca nu te lasa in pace, DENUNTA-L. Din cauza la fete ca tine nu evolueaza ROMANIA. Nu mai fiti proasteeeee. Persoane ca ala nu merita decat moartee. Stiu ca o sa-ti fie greu, dar nu te meritacrying. Sincer, iti vreau binele.

| DyNo a răspuns:

Fat-o, nu poti sa-l schimbi, asa o fi invatat el de la taica-sau, ce sa-i faci? Tu nu esti proasta lui ca sa stai sa te bata el si sa dansezi cum iti canta el. Ce daca ai dansat si tu cu fratele sau? Eu zic sa-l lasi... nu te merita, daca zici ca nu era beat, si totusi te batea. Iti dai seama daca ai fi sotia lui, ce ti-ar face nenorocitu' asta? Sfatul meu: paraseste-l!

| inimioaradeciocolata explică (pentru draky90):

Am renuntat la el straight face Si ma doare... apropo draky90 eu ma certam zilnic cu parintii mei pentru, au incercat de nenumarate ori sa ma desparta de el, dar pana la urma au spus ca daca asa vreau sa traiesc asa sa o facwinking