| Ingerassh a întrebat:

Hey TPU
Am si eu o problema...Eu si prietenul meu avem o relatie de ceva vreme,totu`l merge destul de ok intre noi,numai ca eu sunt foarte sensibila din toate punctele de vedere.Pun la suflet repede si plang aproape din orce prostie! Vreau sa-l fac sa inteleaga chestia asta, dar nu stiu ce sa-i spun, cum sa deschid un subiect pe tema astasad. SFATURI?
Fundahappy

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Deja suntem doua!
Nu trebuie sa-i spui nimic, isi va el seama.este firea ta de-a fi si orice ai face cand iti vine sa plangi niciodata nu te vei putea abtine!
Asteapta sa deschida el subiectul, asa tu iti vei putea spune punctul de vedere. poate nici nu a observat chestia asta la tine, iar cand o va vedea nici nu il va deranja!
Daca te iubeste, te va intelege si va incerca sa nu te mai faca sa te superi si sa plangi!
Ai grija de tine!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie să vorbiţi deschis, ai încredere în tine, nu mai pune orice la suflet că-ţi face rău ţie, am încredere în tine că poţi, haide!
Capul sus!
Te pup!

| danden a răspuns:

Sti... cel mai important lucru intr-o relatie e comunicarea. Daca tu ai impresia ca el nu si-a dat seama ca esti sensibila si te raneste fara sa vrea, dicuta cu el. Pur si simplu deschide subiectul, spune-i ca trebuie sa clarifici o chestie cu el, v-a intelege ai sa vezi.

| Viatapepista a răspuns:

De ce trebuie sa deschizi tu un subiect pe tema aceasta? Daca pe el il deranjeaza atitudinea ta, il va deschide el, si daca este baiat bun va intelege.Sa stii ca multor baieti le plac acest gen de fete (dar nu chiar duse la extrem) caci le da ocazia sa fie protectori, rol pe care il adora cu totii. Faptul ca esti emotiva ce face o persoana sufletista si firava, si daca aveti o relatie de ceva vreme, inseamna ca el te place asa. Daca nu, ti-am spus, nu va trebui sa cauti tu momentul perfect sa deschizi acest subiect, va veni singur.