Poate ei sunt intr-o relatie ascunsa fara sa stie nimeni sau amicii tai fac misto de tine.
Nu te mai lua dupa ceilalti... daca nu esti convinsa ca e adevarat nu poti sa intelegi tu ce vrei...tu stai in continuare pe langa el.lasa-i pe ceilalti sa vb, sa vada ca nu-ti pasa pentru ca tu il iubesti oricum.atunci cand o sa incepeti sa vb mai mult poti sa-l intrebi.nu renunta la el pentru o prostie. scuze daca apare de doua ori
Complicat.Incearca sa vorbesti cu tipul respectiv.Nu ai de unde sa stii ce e intre ei.Eu am o vorba:nu crede tot ce auzi.Incearca.Ce ai de pierdut?
Oai misto nu fac pentru ca am vb si eu cu perietena mea si mi-a zis ca il place dar nu si de sarut si restu.Nu inteleg dc cu mine de fata nu zice nimeni nimic de ei 2 si nici ei 2 nu vb unul cu altul.Si nu avea cine sa afle ca il plac.
Naspha! Inseamna ca pentru tine e o invatatura de minte sa iti spui parerea (in dragoste ma refer)pana nu tio iau altii inainte (Asta e varianta cu daca ei 2 sunt impreuna)Deci.totusi sau pote a aflat cineva ca iti place de el si a vz cum ai reactionat cand tiau spus caBLA BLA...si trebuie sasi fi dat seama asa ca nu-ti pierde speranta si spune-i tipului ce simti!
Poate prietenii tai vor ca sa nu fii cu el si de aeea iti soun minciuni,,,, ori baiatul nu vrea ca sa-si arate relatia in publik si se ascund de fata ta si a celorlalti...)sau posibil el a aft ca tu il placi si se foloseste de prietena ta ca sa te faca geloasa...)incearca sa afli de la prieteni ce se intimpla intre ei-si atunci vei putea lua o decizie,,, Mult succes!
AlexEjmecheru întreabă: