Eu ti-as sugera sa vorbiti si sa ii spui ce simti pana ce nu il pierzi. El a vazut ca tu ai stat cu altul si si-a pierdut din sperante. Dupa cum ai descris tu, mi-am dat seama ca te placea inainte de a se intampla acea greseala. Vazand ca il tratezi cu indiferenta a tras concluzia ca nu mai are rost sa lupte, acesta fiind motivul din care a spus "asta e" cand a venit vorba de tine... Ti-as propune sa discuti cu el fata in fata sau pe mess(daca ti se pare mai usor asa).Fa tu primul pas si spune-i. Bafta
Nu ar avea de ce sa rada de tine...si cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa-i spui ce simti(sa-i spui tu nu un prieten/a)daca a aratat cu pumnul atunci inseamna ca la deranjat ce a vazut, ca era gelos
te-ai gandit poate el e genu caruia nu-i place sa se bage prienetii in relatia lui, poate nu i-a placut cand ala i-a spus ca tu il placi, poate vroia ca tu sa-i spui asta
De ce sa astepti inceperea scolii? organizeaza o ''ieseala" cu mai multi prieteni comuni(ca ar parea putin ciudat sa iesiti doar 2, adica nu stiu cum te-ai fi simtit) ...si vorbeste cu el, ii spui si tu ce simti, o sa-ti spuna si el cu siguranta...si cine stie, poate o sa iasa ceva, gandeste-te nu ai nimic de pierdut, doar de castigat, BAFTA)
anonim_4396 întreabă: