| ZambetheCaptive a întrebat:

am si eu o problema.Imi place mult de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine.Si mie si celei mai bune prietene.Prietena mea imi spunea ca se uita mereu la ea si ii zambeste, ieri insa un baiat de la mine din clasa a aflat ca eu il plac si s-a dus de i-a zis.Ionutz era de serviciu iar noi tocmai trebuia sa intram la ora de informatica.Sa dus unu de la mine din clasa i-a spus si Ionut a inceput sa tremure si sa sa inroseasca.Colega mea de banca s-a dus sa il intrebe cat mai este pana se suna de intrare la clasa iar eu statea si se uita la ceas dar nu spunea nimc.

Pe cine place pana la urma pe mine sau pe cea mai buna prietena.

3 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Trage la sortz... poate iese ceva pozitiv pentru tine!

| Lollipop_2029 a răspuns:

Daca a reactionat asa, cred ca pe tine :-)
ce mai trebuia sa faca? sa lesine ca sa ai toate motivele sa te placa?
iti dau un sfat ca sa afli sigur. vezi cum se comporta cu fiecare dintre voi. bun, cand a aflat de tine ai zis ca s-a emotionat. deci ar fi un semn. dar vezi cum se comporta si cand vorbeste cu prietena ta. daca nu are nimic si nu ii vine sa rada din orice(de obicei asa se intampla cand se indragostesc) si nu se inroseste si nu cauta ceva de facut si se uita fara nici o problema in ochii ei inseamna ca nu ai nici o problemawinking sigur te place. iar daca toate astea de mai sus se intampla invers cand vorbeste cu tine(adikk se inroseste, nu se uita in ochii tai, rade din orice) e CLAR ca te place!

| AnonYmouS_6470 a răspuns:

Daca l-a luat cu tremuratu ori avea emotii fiindca te place si pe moment nu a stiut cum sa reactioneze... ori este timid ca nu a mai avut o prietena thinking