Nu știu care e concluzia finală, că nu mi-am violat creierul citind chestiile astea până la capăt.Tu zici că ți-ai ratat viitorul picând examenele pentru că erai distrasă de probleme de genu, dar în anii de gimnaziu ce câcat ai făcut? Nu de alta, dar observ că noțiunea de rezumat îți e total străină și faci greșeli ce nu se mai fac încă din clasa a 3-a.La un moment dat folosești și expresii din astea jenante,numai bune de versuri de manele.Aș zice că e gay,dar nu cred că merge în situația de față.
Și,în fond,ce îți imaginezi că te-ar putea sfătui un străin? Ia-ți o carte de automotivare dacă-ți trebuie moral ridicat,că părerea unui user nu va influența,oricum,ce urmează să faci, nu? Unicul sfat relevant îți este, bănuiesc, deja cunoscut, deci n-are rost să ceri comentarii previzibile.
-Dorea sa se simta bagata in seama, ce n-ai inteles?
Versuri de manele?!
Mhm. eu cred ca te-ai bagat ca proasta in seama
Las-o dracului de treaba, nu am nevoie de oameni ce ma judeca. Ti-ai pierdut timpul raspunzandu-mi la intrabre, pentru ca raspunsul tau este. de sters la fundulet
De ce folosesti Limba Romana sa te stergi unde nu trebuie?
Nu te-am judecat,ți-am criticat gramatica, vocabularul și lipsa de realism. Vrei, nu vrei, vei avea parte și de păreri negative, și constructive.Asta era una constructivă, deci în loc să îți pierzi, la rândul tau, timpul aprinzându-te și înjurând, ai fi putut să înveți ceva.
Mai fata nu stiu ce sa-ti spun decat sa recalculezi putin acele 8 luni si ai sa vezi ca iti da mult mai putin de relatie propriu-zisa. Eu sunt de parere ca daca ceva nu merge de la sine...nu are rost! Tu chiar vrei sa iti pierzi timpul cu o persoana care habar n-are pe ce lume e, care isi schimba parerile si iubirile ca pe sosete si pe care o influenteaza si o rafala de vant? Eu zic ca stii si tu foarte bine ca meriti altceva. Te inteleg ca ai trait cu iluzia ca ea este exact ce vrei tu dar iti garantez ca la anul' pe vremea asta nu o sa poti sa intelegi nici macar tu ce a fost in capul tau de ai acceptat atatea tampenii de la o persoana care clar nu te-a apreciat. On to the next one! (ca sa citez un mare clasic in viata )
Nu merită să te mai încurci cu ea, dacă e e proastă și nu a știut să se bucure de ce a avut asta e.În parte e și vina ta că te-ai adâncit și mai mult în rahat și acum e greu să iți restabilești echilibrul. Sfatul meu e să rupi ori ce contact permanent că altfel o să suferi în continuare.Concentreazate pe altceva nu îți mai freca capul cu ce a fost că nu merită.Eu cred că o să fi în final fericită.Dar asta depinde de tine.
Buna,eu cred ca tu nu ai minte, macar stii ce inseamna sa ai o relatie? relatia inseamna sa ai si contact sexual, nu sa vorbesti la tel si prin mesaje.ai scris porcaria asta aici sa te faci de ras.nimic nu leaga din ce ai scris tu.cand tii la cineva chiar si de acelasi sex, nu spui azi te iubesc si maine nu mai vreau sa stau cu tine.Crede-ma nu am nimic cu relatiile dintre 2 pers de acelasi sex dar Dumnezeu a lasat pe pamant barbat si femei, putea sa lase doar barbati sau doar femei, asa ca mi-am pierdut 5 min din viata sa citesc o asemenea aberatie!
Noapte buna Nu te-a obligat nimeni sa citesti asta! Am o problema si apelez la cei ce nu ma judeca. Nu am minte? Ma cunosti cumva ca sa poti aduce comentarii de genul ma adresa mea? Te rog frumos sa taci! Nu stii tu ce s-a intamplat intre mine si ea, ok?
La revedere.
Daca te-a deranjat raspunsul meu imi pare rau, dar asta vad eu din ce ai scris tu, si eu ma refeream sa-ti gasesti pe cineva mai aproape de tine nu una care isi bate joc de tine, da ma rog treaba ta, daca ai luat de rau raspunsul meu.pa
O relatie=sex? ai gandit inainte sa scrii? Ok intr-o relatie sexul este necesar, dar daca nu te simti pregatita/pregatit nu inseamna ca nu ai o relatie fericita alaturi de acea persoana.Nu stiu in ce lume traiesti dar R.I.P your virginity
Of of Cosmin...iar intram in polemici ) Stii si tu foarte bine ca "patul tine casa" si ca NICI o relatie nu tine fara sex. E ok daca e o perioada la inceput fara dar ulterior, daca nu se concretizeaza, cel putin unul din cei 2 parteneri devine frustrat si pleaca Asa ca accepta cruda realitate ca DA, sexul face foarte mare diferenta intr-o relatie.
Ma intrebi pe mine de somn sau vorbesti singur? )
Sincera sa fiu ..pentru mine personal... daca nu fac sex cu o persoana nu consider ca am o relatie cu acea persoana. Iar relatiile din vremea cand eram virgina...au fost asa..niste joculete de copii (in nici un caz legaturi speciale sau relatii serioase)
Ironie imi pare bine sa te cunosc. Sper sa putem colabora pe viitor
Camatari nu ..stai linistit. Dar s-ar putea sa vin la tine la scoala/facultate/serviciu si sa iti bat obrazul. Stii cum vin femeile alea care raman aiurea insarcinate si se prezinta la locul de munca al barbatului sa urle ca nu vrea sa recunoasca plodul si sa plateasca pensie alimentara? Asa o sa fac eu scandal pentru cafeaua aia Din nou stimat auditoriu ne cerem scuze de spam...dar deh, ne amuzam si noi nitel
Mai Cosmin am vrut sa ma abtin de a mai face comentarii, dar vad ca nu pot, o sa-ti raspund stric tie! Mai tu crezi ca, in ziua de azi mai exista relatie fara sex? unele persoane practica de la prima intalnire, treaba lor care fac asta si tu imi spui mie ca poti sta aproape un an sa vorbesti la telefon si sa te vezi 2 doua ori? in ce lume traiesti tu omule suntem in secolul vitezeiiti aduc eu aminte, bunicii nostri faceam asa astepta cate un an doi sa se casatoreasca si apoi treceau la partea intima, eu cred ca traiesc in prezent iar tu in trecut, nu te supara pe mine nu o spun cu niciun rau
Bine spus ...bravo!
Cred ca nu ai citit ce am scris.Ai 18 ani asta e clar, faci parte din generatia fetelor asa zis *mature* si nu au habar de nimic.Iti repet personal:Nu trebuie sa faci sex ca sa oficializezi o relatie, dupa cum am zis totul vine pe parcrus dupa o saptamana/2/1 luna.Credeam ca fetele au nevoie de incredere atunci cand fac sex. Daca stau bine sa ma gandesc tu poti sa te saruti cu 1000 de baieti caci nu esti intr-o relatie cu nici unul daca nu ai facut inca sex.Interesanta teorie ai don.soara Catalina:p.
Eu inteleg si ce vrea Cosmin sa spuna...el vrea sa spuna ca nu e ok sa consideri ca nu esti intr-o relatie in perioada aia de inceput (primele cateva saptamani) in care te cunosti cu persoana si inca nu faci sex. Pe de alta parte eu nu sunt de acord cu el deoarece din punctul meu de vedere eu atunci ma consider in perioada de "dating" si nu intr-o relatie. Pentru mine ca sa se numeasca relatie, trebuie sa stiu ca suntem compatibili pe toate planurile
Asta incerc si eu sa ii spun dar vad ca nu intelege, chiar daca am 18 ani nu sunt una care stie totul, dar pricep si eu cate ceva din viata asta.si pana la urma mi-am exprimat opinia nu am omorat pe nimni si nici nu judec pe nimeni!:*
Si citez""Ai 18 ani asta e clar, faci parte din generatia fetelor asa zis *mature* si nu au habar de nimic".
Te rog eu nu mai generaliza, si eu am 18 ani dar nu toate procedam la fel, unele asa ca mine, spre exemplu, asteapta si cate-va luni bune pana se simt pregatite pentru pasu urmator iar acele "luni" la inceput tot din relatie fac parte nu "dating" ca aia cu "dating'ul" e versiunea Americana, aia dupa 2-3 intalniri deja ajung la pat, in fine fiecare cum ii place...
Draguta mea...mai ai multe experiente de acumulat ca sa ajungi la concluzia mea e ok, am rabdare sa ajungi acolo si sa intelegi la ce ma refer. Cand treci de perioada copilariei o sa vezi ca nu te mai arunci cu capul inainte intr-o relatie fara sa fii sigura de compatibilitati. Pentru ca e pierdere de timp si de energie! O relatie implica mult prea multe ca sa o tratezi superficial si sa ai impresia ca daca iesi cu o persoana si va dati mesaje si telefoane in care va explicati ce ati mancat la pranz gata, esti intr-o relatie profunda cu persoana in cauza. O relatie este ceva intim si personal care cere multe sacrificii, incredere si pasiune
Ai dreptate si tu, nu contest asta, chiar ar fi impertinent din partea mea sa te contrazic la partea cu compatibilitatea.Da intr-o relatie e foarte important sa fi compatibil (si din punct de vedere sexual)cu parteneru/partenera, dar de la asta pana la a spune ca relatia nu-i relatie oficializata pana ce nu faci sex e ceva, e absurd (acum scuza-ma daca nu-ti convine cum gandesc dar eu nu ma vad asa o femeie fatala ca tine ci doar o amarata de fetita "fara experienta" care inca mai crede in ponei zburatori adica mai pe intelesul tau dragoste inainte de sex, si asa cum tu nu crezi ca relatia nu-i relatie pana ce nu ti-o tragi asa nici eu nu cred in relatie fara dragoste ori iubire dar in fine n-am sa ma mai pronunt caci nu cunosc sensul ultimului cuvant) numai bine.
Sau doua?
Aaa? Doua ce?
Doamne cat este emotionant! Mie una imi plac baietii si am o relatie la distanta, ne iubim enorm dar eu nu judec persoanele cu alte orientari sexuale!
Uite si eu cred ca ii mai bine sa nu mai fiti impreuna! Ea trebuia sa te respecte pentru tot ceea ce ai facut pentru ea! Imi dau seama ca ai fi facut orice iar motivele din care se despartea de tine erou asa de banale! Nu cred ca meritai!
Uite in urma cu cativa ani ca sa'l uit pe prietenul meu care m'a facut sa sufar enorm m-am cuplat cu alti baieti dar tot pe el il iubeam. Dupa pana si dragostea mea fata de el s-a dus si credeam ca nu o sa mai pot iubi pana cand a aparut actualul iubit pentru care as face tot ce imi sta in putinta!
povestea ta m'a inmuiat! nu mai stiu ce sa zic!
Succes si sper sa gasesti persoana potrivita pentru tine! Meriti tot ce ii mai bun!
Nu vreau sa te judec, si mie imi plac fetele, dar consider ca o relatie intre 2 fete pur si simplu nu are cum sa functioneze. Am incercat si eu si nu merge. Trebuie sa existe acel echilibru pe care ti-l poate oferi doar o persoana de sex opus. In aproape toate cazurile in care 2 fete au o relatie totul se sfarseste prost.Sunt ambele prea slabe si vulnerabile si nu se pot stabiliza reciproc. Pur si simplu nu functioneaza, Sunt ca 2 pisicute care se cearta pentru un ghemotoc. Nu te condamn, repet, doar iti spun parerea mea sincera despre genul acestea de relatii. Pur si simplu nu functioneaza. Prea multa drama, prea multe
Sa mor eu am 14 ani ...nu inteleg! exista? sa iubesti o fata? imi explica si mie careva ca eu nu concep asta...
Eu te sfatuiesc sa o lasi, nu te merita sincer, cred ca si tu ti-ai dat seama ca doar isi bate joc si nu cred ca tine la tine cu adevarat. Mie in general imi plac baieti, o singura fata ma atrage si aceea fiind prietena mea cea mai buna [suntem prietene de cand aveam 4 ani.], nici nu stiu in ce fel imi place de ea dar oricum nu i-as cere sa fie cu mine pentru ca stiu ca nu e genul si in plus are si prieten, la fel si eu, ehh complicat. Cum zicea si cineva aici, mai bine iti gasesti un baiat, cu el vei avea echilibrul acela pe care il cauti.
Nu inteleg de ce criticati o persoana care este Lesbiana sau Bisexuala. Este si ea/el un om ca noi toti. Toti avem o inima in noi. Si in concluzie : Nu mai criticati oamenii doar ca asa vreti voi, fiecare are dreptul sa fie cum vrea, cu cine vrea si, unde vrea..prima data uitati-va la voi si dupa aceea sa criticati pe altcineva. Nobody's perfect!
Foarte emotionant. Imi place foarte mult inceputul.
In fine, sa lasam asta la o parte. Parerea mea, este sa vorbesti cu tipa aceea " fosta ta prietena ", sa-i spui tot ceea ce te doare. Poate o sa inteleaga ca ea nu face bine ceea ce face si ca greseste. Demonstraza-i ca o iubesti, fa tot posibilul ca sa inteleaga asta. Poate, ai si tu partea ta de vina, dar ea ti-a gresit foarte mult..si motivele alea gen : de cearta..hmm, sunt chiar aiurea, nu inteleg de ce te-ai certa pe un motiv de asta . Face o mare greseala aici..si tu, suferi din cauza asta. Imi place ca esti indrazneata si ceea care face tot timpul primul pas. ( Tine-o tot asa :** ). Si faza cu : Distanta. nu cred ca e o asa mare problema, adica. daca doi oameni se iubesc cu adevarat, nu conteaza distanta, varsta si chestiile astea. Intelegi?
Sfatul meu este sa, incerci sa vorbesti cu ea, sa-i explici cum sta treaba. poate mai aveti vreo sansa de impacare, bineinteles, daca si ea se schimba. Partea nasoala e ca, poate ea nu vrea sa se mai impace cu tine, ca sa nu iti mai faca atata rau..Nu stiu ce sa mai zic.
Mult succes si gandeste-te ce vrei sa faci in legatura cu asta. Te pup! :**