Si citez""Ai 18 ani asta e clar, faci parte din generatia fetelor asa zis *mature* si nu au habar de nimic".
Te rog eu nu mai generaliza, si eu am 18 ani dar nu toate procedam la fel, unele asa ca mine, spre exemplu, asteapta si cate-va luni bune pana se simt pregatite pentru pasu urmator iar acele "luni" la inceput tot din relatie fac parte nu "dating" ca aia cu "dating'ul" e versiunea Americana, aia dupa 2-3 intalniri deja ajung la pat
, in fine fiecare cum ii place...
Draguta mea...mai ai multe experiente de acumulat ca sa ajungi la concluzia mea e ok, am rabdare sa ajungi acolo si sa intelegi la ce ma refer. Cand treci de perioada copilariei o sa vezi ca nu te mai arunci cu capul inainte intr-o relatie fara sa fii sigura de compatibilitati.
Pentru ca e pierdere de timp si de energie! O relatie implica mult prea multe ca sa o tratezi superficial si sa ai impresia ca daca iesi cu o persoana si va dati mesaje si telefoane in care va explicati ce ati mancat la pranz gata, esti intr-o relatie profunda cu persoana in cauza. O relatie este ceva intim si personal care cere multe sacrificii, incredere si pasiune
Ai dreptate si tu, nu contest asta, chiar ar fi impertinent din partea mea sa te contrazic la partea cu compatibilitatea.Da intr-o relatie e foarte important sa fi compatibil (si din punct de vedere sexual)cu parteneru/partenera, dar de la asta pana la a spune ca relatia nu-i relatie oficializata pana ce nu faci sex e ceva, e absurd (acum scuza-ma daca nu-ti convine cum gandesc dar eu nu ma vad asa o femeie fatala ca tine ci doar o amarata de fetita "fara experienta" care inca mai crede in ponei zburatori adica mai pe intelesul tau dragoste inainte de sex, si asa cum tu nu crezi ca relatia nu-i relatie pana ce nu ti-o tragi asa nici eu nu cred in relatie fara dragoste ori iubire dar in fine n-am sa ma mai pronunt caci nu cunosc sensul ultimului cuvant) numai bine.
Nu știu care e concluzia finală, că nu mi-am violat creierul citind chestiile astea până la capăt.Tu zici că ți-ai ratat viitorul picând examenele pentru că erai distrasă de probleme de genu, dar în anii de gimnaziu ce câcat ai făcut? Nu de alta, dar observ că noțiunea de rezumat îți e total străină și faci greșeli ce nu se mai fac încă din clasa a 3-a.La un moment dat folosești și expresii din astea jenante,numai bune de versuri de manele.Aș zice că e gay,dar nu cred că merge în situația de față.
Și,în fond,ce îți imaginezi că te-ar putea sfătui un străin? Ia-ți o carte de automotivare dacă-ți trebuie moral ridicat,că părerea unui user nu va influența,oricum,ce urmează să faci, nu? Unicul sfat relevant îți este, bănuiesc, deja cunoscut, deci n-are rost să ceri comentarii previzibile.
Versuri de manele?!
Mhm. eu cred ca te-ai bagat ca proasta in seama
Las-o dracului de treaba, nu am nevoie de oameni ce ma judeca. Ti-ai pierdut timpul raspunzandu-mi la intrabre, pentru ca raspunsul tau este. de sters la fundulet
De ce folosesti Limba Romana sa te stergi unde nu trebuie?
Nu te-am judecat,ți-am criticat gramatica, vocabularul și lipsa de realism. Vrei, nu vrei, vei avea parte și de păreri negative, și constructive.Asta era una constructivă, deci în loc să îți pierzi, la rândul tau, timpul aprinzându-te și înjurând, ai fi putut să înveți ceva.
Nu inteleg de ce criticati o persoana care este Lesbiana sau Bisexuala. Este si ea/el un om ca noi toti. Toti avem o inima in noi. Si in concluzie : Nu mai criticati oamenii doar ca asa vreti voi, fiecare are dreptul sa fie cum vrea, cu cine vrea si, unde vrea..prima data uitati-va la voi si dupa aceea sa criticati pe altcineva. Nobody's perfect!
Foarte emotionant. Imi place foarte mult inceputul.
In fine, sa lasam asta la o parte. Parerea mea, este sa vorbesti cu tipa aceea " fosta ta prietena ", sa-i spui tot ceea ce te doare. Poate o sa inteleaga ca ea nu face bine ceea ce face si ca greseste. Demonstraza-i ca o iubesti, fa tot posibilul ca sa inteleaga asta. Poate, ai si tu partea ta de vina, dar ea ti-a gresit foarte mult..si motivele alea gen : de cearta..hmm, sunt chiar aiurea, nu inteleg de ce te-ai certa pe un motiv de asta . Face o mare greseala aici..si tu, suferi din cauza asta. Imi place ca esti indrazneata si ceea care face tot timpul primul pas. ( Tine-o tot asa :** ). Si faza cu : Distanta. nu cred ca e o asa mare problema, adica. daca doi oameni se iubesc cu adevarat, nu conteaza distanta, varsta si chestiile astea. Intelegi?
Sfatul meu este sa, incerci sa vorbesti cu ea, sa-i explici cum sta treaba. poate mai aveti vreo sansa de impacare, bineinteles, daca si ea se schimba. Partea nasoala e ca, poate ea nu vrea sa se mai impace cu tine, ca sa nu iti mai faca atata rau..Nu stiu ce sa mai zic.
Mult succes si gandeste-te ce vrei sa faci in legatura cu asta. Te pup! :**
scarking12 întreabă: