| mara1256 a întrebat:

am si eu o problema! Pentru ca nu am ajutat un coleg la un test ( mate), el le zice la toti baietii din clasele paralele ca ii plac si ca sunt obsedata dupa ei etc...numai prosti cum pot sa-l fac sa inceteze?

5 răspunsuri:
| KasdfghjNY a răspuns:

Pai,spune-i ca l-ai ajutat. Puteai sa ridici mana si il lasa-i corigent.El are un comportament imatur si fara de folos, probabil nu are cum sa se bage in seama cu baietii ''cool'' din scoala, daca le mai zice cand esti de fata, spune-i si tu ceva sa i inghida gura! Spune-mi daca ai nevoie de ajutor.Succes!

| IuliaRoxana a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i sa inceteze si daca nu vrea fa si tu ce face el adica bateti si tu joc de el cum faca el cu tine

| Seby90 a răspuns (pentru IuliaRoxana):

Nu e asta o solutie...

Pai daca spune ca iti place de el, practic (nu stiu dar garantez ca nu ai mai mult de 15 ani, poate 16 sau 14), du-te la el si fa-i jocul, ori il pupi ori nu stiu, vezi tu, comporta-te ca si cum chiar ti-ar placea de el, asta sigur il va speria si se va opri, sau il santajezi dupa, ii spui ca te opresti din acea 'parada' daca nu se opreste sa isi bata joc de tine.

Si data viitoare ajuta-i si tu, ca nu dai de la tine din buzunar. Nu ajungi nicaieri daca pastrezi lucrurile doar pentru si cu egoismul nu faci casa buna.

| mara1256 explică (pentru Seby90):

L-as fi ajutat la test, dar noi dam pe nr (nr1, nr2) si eu eram nr 1, iar el nr 2 si nu mai aveam timp sa fac si testul lui

| Seby90 a răspuns (pentru mara1256):

It'll be allright >big grin