| hiphop00000 a întrebat:

Hey TpU.Am si eu o problema.Prietenul meu ma insala cu alta, am aflat asta de la la altcineva care il cunoaste. mi-a zis ca i-a vazut cum se sarutau, se imbratisau...eu nu cred, dar s-ar putea intampla, i-am cerut fetei sa le faca o poza acand ies afara, mentionez ca eu stau cu el de la ora 5 la 8 fara, apoi el de la 8 pana la 12 noaptea sta cu baietii...nu stiu ce sa cred.

6 răspunsuri:
| dedexxx a răspuns:

S-ar putea sa fie adevarat, dar si neadevarat.cel mai bine ca sa te convingi este sa le faca cineva o poza sau chiar sa ii surprinzi u...ii sp mamei tale ca dormi la o prietena si u cand esti cu el pleci normal acasa asa ii sp lui.dar u de fapt stai sa vezi cf...ti'am dat un sfat nu stiu daca e asa d bun, dar poti incerca

| Tiiribuuummmm a răspuns:

E normal sa ai dubii, niciodata nu poti avea incredere 100% intr-o persoana. Tot ce trebuie sa crezi acum sunt faptele. Vorbeste cu el, spune`i ce simti ce dubii ai si fi sigura ca si el are dubiile lui legate de tine. Situatia e chiar foarte simpla din punctul meu de vedere : daca nu te inseala, atunci e greseala ta ca tu crezi ce iti zice prietena aia a ta. daca te inseala, nu`i nimic, inseamna ca el asa simte sa procedeze, ca ori in relatia voastra e prea multa monotonie si asa scapa el de ea, ori nu te mai iubeste sau tine la tine. Oricum o fi, tot e bine, crede`ma. Ce trebuie tu sa inveti sa faci e sa iti iei toata energia asta care o consumi pe gelozie si sa faci ceva constructiv cu ea pentru relatie. Daca toata lumea ar reusii sa ia toata energia asta consumata pe lucruri negative si sa faca ceva bun cu ea, nu ar mai exista asa de multe despartiri. Oricum e greu sa treci prin gelozii de genu asta, deci mult noroc si orice s`ar intampla, mai exista o groaza de baieti, crede`ma. Mereu urmatorul e mai bun.

| PrecioussGirl a răspuns:

Fii cu ochi pe el. si poate ar fi necesar sa ii umbli prin tel sau pe idd. insa fara sa stie el. cum crezi tu ca e mai bine happy

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Nu te mai chinui atata cu intrebarea ''Ce sa fac?'' E evident ce ai de facut. Il intrebi pe el, comunicati. Incerci sa afli mai multe de la mai multi prieteni care umbla cu el, nu de la persoana care ti-a spus de la bun inceput. Apoi astea dovezi si ce mai ai nevoie. Relatia voastra nu poate functiona daca nu ai incredere in el si daca nu lamuriti fiecare neintelegere si indoiala.

| Alexandra97_9890 a răspuns:

Nu crede in ceilalti oh go on... insa poti sa-ti iei prietena cea mai buna, si sa-l spionezi
sau
vb cu el si ii spui ce ai aflat... sigur ca nu va recunoaste daca e adv dar iti poti da seama dupa cum reactioneazawinking
sau
fiind prietenul tau ti-ar putea permite orice nu?
verifica-i telefonul sau orice l-ar pute-a da de gol.winking

| alylove15 a răspuns:

Nu poti sa crezi pana nu ai o dovada.Cel mai bine e sa faca fata acea poza.