| Andreea_Ionela_1998 a întrebat:

Am si eu o problema.Un baiat ma place.Mie nu imi place de el, e de treaba dar nu e genul meu si nu vreau sa ii ranesc sentimentele.M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el dar i-am zis ca ii dau raspunsul maine.Eu nu vreau sa fiu cu el dar ce sa ii zic sa nu ii ranesc sentimentele? Varianta care merge primeste

Răspuns Câştigător
| xCarol a răspuns:

Cel mai bine e sa ii spui ca nu simti nimic pentru el, daca nu te va considera o mincinoasa chiar daca i-ai vrut binele, Crede-ma m-i s-a intamplat. Mai bine spui tot pe fata, sinceritatea e mereu cel mai bun mod. happy.

7 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Ai doua variante, niciuna nu e buna. Fie stai cu el o perioada si vezi daca iti place pe principiul "pofta vine mancand" - poate pana acum n-ai avut timp sa vezi anumite calitati ale lui, pe care le-ar expune intr-o relatie - fie ii spui nu si atat, simplu pentru toata lumea.

| h3r a răspuns:

Buna. In primul rand el va aprecia daca esti intr-adevar sincera. Nu trebuie sa-i spui direct ca nu-ti place de el! Spune-i sincer ca nu vrei o relatie acum, nu esti pregatita. Poate cu timpul va fi altceva. Se va supara la inceput dar dupa o sa te inteleaga. Propune-i sa ramaneti doar prieteni, asta il va alina putin! Vorbeste bland cu el si calm. Succes!

| Angelicas a răspuns:

Eu zic ca cea mai buna varianta e sa-i spui adevarul adaugand ca nu vrei sa ai acum o relatie cu nimeni ca sa nu se simta jignit ca l-ai refuzat

| mariana2000000 a răspuns:

Citeste asta si vezi raspunsul : http://specialromania.com/

| BrokenInside a răspuns (pentru mariana2000000):

Bah tu chiar nai o viata? wtf e cu toate spamurile astea? daca vrei reclama plateste pentru ea cum e si legal si logic!

| DeYu1326 a răspuns:

Sa ii spui asa
Uite nu esti chiar genul meu dar nu te merit. Tu esti bun si dragut dar chiar daca nu te plac nu te lasa descurajat pentru ca o sa-ti gasesti fata potrivita intr-o zi. ((((cand vorbesti cu el vorbeste-i cu blandete si calm))))
P.S. Stiu ca e jenant dar trebuie sa memorezi asta pana maine.
nu tin neaparat sa imi dai funda asa ca nu ma supar

| dianamik22 a răspuns:

Ii spui ca nu esti pregatita pentru o relatie cu el asta ca sa nu ii ranesti sentimentele si sa ramaneti prieteni