Cel mai bine e sa ii spui ca nu simti nimic pentru el, daca nu te va considera o mincinoasa chiar daca i-ai vrut binele, Crede-ma m-i s-a intamplat. Mai bine spui tot pe fata, sinceritatea e mereu cel mai bun mod. .
Ai doua variante, niciuna nu e buna. Fie stai cu el o perioada si vezi daca iti place pe principiul "pofta vine mancand" - poate pana acum n-ai avut timp sa vezi anumite calitati ale lui, pe care le-ar expune intr-o relatie - fie ii spui nu si atat, simplu pentru toata lumea.
Buna. In primul rand el va aprecia daca esti intr-adevar sincera. Nu trebuie sa-i spui direct ca nu-ti place de el! Spune-i sincer ca nu vrei o relatie acum, nu esti pregatita. Poate cu timpul va fi altceva. Se va supara la inceput dar dupa o sa te inteleaga. Propune-i sa ramaneti doar prieteni, asta il va alina putin! Vorbeste bland cu el si calm. Succes!
Eu zic ca cea mai buna varianta e sa-i spui adevarul adaugand ca nu vrei sa ai acum o relatie cu nimeni ca sa nu se simta jignit ca l-ai refuzat
Bah tu chiar nai o viata? wtf e cu toate spamurile astea? daca vrei reclama plateste pentru ea cum e si legal si logic!
Sa ii spui asa
Uite nu esti chiar genul meu dar nu te merit. Tu esti bun si dragut dar chiar daca nu te plac nu te lasa descurajat pentru ca o sa-ti gasesti fata potrivita intr-o zi. ((((cand vorbesti cu el vorbeste-i cu blandete si calm))))
P.S. Stiu ca e jenant dar trebuie sa memorezi asta pana maine.
nu tin neaparat sa imi dai funda asa ca nu ma supar
Ii spui ca nu esti pregatita pentru o relatie cu el asta ca sa nu ii ranesti sentimentele si sa ramaneti prieteni