Cheia problemelor de genul e SINCERITATEA, adica, spune-i sincer sa nu forteze nota asa, si sa se rezume la o relatie amicala, ca e mult mai okay.
Daca nu o sa spui nimic, el o sa tot traga de tine si nu cred ca o sa-ti placa.
Succes!
Fii sincera cu el si spune-i ca nu este genul tau. Fata mila! Fii dura ! Good luck
Spune-i ca nu il vezi decat ca pe un amic. Nu il lasa sa isi faca iluzii degeaba, nu e corect.
Buna. Pai spune`i in fata ca nu`ti place de el, si ca vrei sa-l ai doar ca amic langa tine.Fa`l sa intelega Si daca va intelege, si se va potolii, poti sa-i dai si nr, ca sa mai vorbiti asa prieteneste Doar sa nu sara calu`, si sa inteleaga de vb buna ca nu vrei nimic mai mlt, decat o simpla prietenie :*
Îi spui că nu ai aceleaşi sentimente pentru el şi o să înţealagă, dacă n-o să înţeleagă, e idiot!
Daca ai poze cu tine pe facebook spune-i sa isi descarce una pe telefon si sa treaca la treaba, altfel da-i tu una si ai rezolvat aceasta problema el cu poza, iar tu fara stress
Replici ca "ce faci frumoasa" sau "buna frumy" apartin generatiei fb de trepanati mintali. Conversatii cu prescurtari in care limba romana e schilodita va sunt specifice. Cat despre boul ala care a sarit pe tine - a vrut si el sa isi goleasca... ceva. Invatati sa socializati fata in fata, nu pe fb - va schiloditi si voi ca suflete si ii faceti si pe altii sa creada ca pot apartine acestei generatii defecte de debili care stiu sa scrie kkk :d lol etc... Deci ca sa vorbesc pe limba ta: DA-I JET! Na ca am mai invatat si eu ceva modern la 30 si ceva de ani! Hai pa!
El procedeaza intr-un mod masculin functional, adica te gaseste atragatoare si se da la tine.
Tu actioneaza feminim delicat dar FERM:
Ii scrii foarte clar ca nu este genul tau si indiferent cat te-ai forta nu ii vei putea acorda atentie mai mult decat unei alte cunostinte/rude/amic(e).
Daca nu intelege, il ataci asa subtil, gen - de ce te agati, esti disperat?-, - te refuza fetele-, - vrei sa vorbesti si cu mama sa iti confirme cu poza si adresa in fata ca nu esti genul meu?-,- am vreo obligatie sa ma indragostesc de tine?-... intelegi? genul de intebari care l-ar face si pe Iisus sa te urasca in 3 replici!
Hai, scapa de el mai repede si nu mai da FB la toti onanistii de la alte scoli!