| yemo333 a întrebat:

HEY TPU^^ am si eu o problemuta big grin adica am cunoscut o tipa care nu am mai vb demult adica eram prieteni. am inceput sa vorbesc din nou cu ea recent. Ne intelegem bine. problema este ca mie mi sau cam aprins calcaiele pentru ea problema e ca suntem mai mult in friend zone si nu stiu ce sa fac sa ii spun sau sa astept. Problema si mai mare e ca tin la ea si eu cel putin cred ca ea ma vede mai mult ca un preten.va rog ajutor si LA MULTI ANI!

Răspuns Câştigător
| biscuiteletau a răspuns:

Buna Dimineata aici blogaru nostru preferat... ^^
Ar trebui sa o mai lasi un timp ( 1-2 saptamani, o luna ) si propune`i de exemplu o iesire la patinoar sau in mall [ undeva unde e cald ]. Ar mai putea fii [ dar mai ciudat si poate crede ca o urmaresti ] sa mergi la ea acasa sa invatati impreuna, iar pentru varsta ta poate fii posibil sa te duci la ea sau sa dai o petrecere si sa inviti grupul de prieteni [ si ar fi ok sa fie numarul de fete egal cu numarul de baieti big grin ] si sa incerci sa fii mai atent cu ea poate poate... Bafta Blogaru nostru preferat

7 răspunsuri:
| biscuiteletau a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa petreci mai mult timp cu ea. happy
Chiar daca vorbiti doar pe mess poti incerca sa vorbesti mai deschis cu ea adica sa vezi daca zice ceva de vre.un baiat daca ii place de cineva si daca stati ma mult impreuna [ adica la scoala sau in grupul de prieteni ] si vezi cum se comporta. Poate daca se comporta cu tine putin mai diferit cu tine fata de alti baiati [fiindca nu poate sa iti spuna ca ii place de tine direct ca doar e fata si tu esti baiatul si trebuie sa faci primul pas blushing ].
Incearca sa fii mai atent cu ea si vezi e "reactii" are. happy
Sper ca te-am ajutat ~ happy Bafta. :*

| Tops a răspuns:

happy Pentru toti cei care doresc sa se combine cu cel mai bun prieten se procedeaza astfel:
-distanteaza-te de persoana aceea!
-incearca sa o ignori
- iesi din "FRIEND ZONE"
- asteapta pana cand isi face alt "best friend"(aici poti interveni -adica mai trimiti prietenii tai prietenele, mai vorbesti cu prietenele eioh go on in fine...)
- dupa un timp
-te bagi din nou in seama cu ea
-de data asta ca un potential iubit!
-Et Voila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa.i spui ce simti pentru ea, dar sa ii spui in acelasi timp ca indiferent de ce o sa se intample dupa ce ii zici sa nu stricati prietenia.Eu zic sa faci asa si sa vezi ce iese. Sper ca te.am ajutat.Pwp:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii pretene nu mai sta pe ganduri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii spune, asta ar bagao in zona omfglolwtf panica panica panica.
Cel mai bine este sa va apropiati, sa petreceti timpul impreuna si sa ii dai de inteles prin gesturi. Atingeri de mana, imbratisari, cuvinte cum ar fi " ai grija de tine ". Asa o vei atrage si se va imfiripa si ceva in ea si nu va mai fi socul ala.

| yemo333 explică:

Multumesc pentru sfaturi ^^ cred ca o sa ajute acum vreau sa va spun situatia mai pe larg adica am vb intr-o zi cu ea mult(pe mess) de tot despre toate si eu dupa am incercat sa o invit la o iesire si ea m-a refuzat.A fost unpic suptil adica as spus ca e frig si ca ea e genu de stat in casa.Voi ce parere aveti sa incerc din nou sa ies cu ea?

| biscuiteletau a răspuns (pentru yemo333):

Mz pentru funda blogarewinking:*

| biscuiteletau a răspuns (pentru yemo333):

Buna Dimineata aici blogaru nostru preferat... ^^
Ar trebui sa o mai lasi un timp ( 1-2 saptamani, o luna ) si propune`i de exemplu o iesire la patinoar sau in mall [ undeva unde e cald ]. Ar mai putea fii [ dar mai ciudat si poate crede ca o urmaresti ] sa mergi la ea acasa sa invatati impreuna, iar pentru varsta ta poate fii posibil sa te duci la ea sau sa dai o petrecere si sa inviti grupul de prieteni [ si ar fi ok sa fie numarul de fete egal cu numarul de baieti big grin ] si sa incerci sa fii mai atent cu ea poate poate... Bafta Blogaru nostru preferat