anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Am şi eu o problemuţă micuţă. Sunt în Germania, şi sunt în Clasa 7-B.La şcoală este o fată cu 2 ani mai mare, e în clasa 9.Nu ştiu ce simt pentru ea, dar cînd trec pe lîngă ea trec fiorii pe lîngă mine şi mi se face pielea de găină.Îmi place de ea şi nu ştiu cum să-i spun.E cu vreo 2-3 centimetri mai înaltă decît mine.Ea de cîte ori mă vede mă salută,şi cînd plec în excursii cu clasa mea, unde stăm vreo 2 zile, vine şi ea cu clasa ei a 2-a zi.Şi pe mine mă cam bagă în seamă,dar pe ceilalţi nu prea. Cînd mă uit la ea începe să rîdă şi să zîmbească puţin.Ea e prietenă cu sora celui mai bun prieten al meu...Şi cînd am plecat acasă din excursie m-am dus cu colegul meu cu maşina acasă şi a venit şi fata aia.Şi eu stăteam înghesuit lîngă ea,dar eu vreau să zic că nu îi era greaţă de mine,nu se dădea la o parte,ştie că sunt din Romînia,si nemţii cam urăsc romînii.Dar pe mine nu.Voi credeţi că ea mă place puţin? Deja cînd am văzut-o prima zi la şcoală (Cam prin Septembrie),vindeam suc cu prietenii mei la şcoală, şi ea tot cu ochii pe mine era..Eu nu ştiu ce să cred acuma.Cum pot să-i spun că o iubesc? Mi-e frică să nu se supere sau să nu mai vorbească cu mine..Eu vorbesc cu ea.Şi începe să zîmbească şi să rîdă uneori...Mie îmi place de ea..Nu ştiu ce simt.Voi ce sfat îmi daţi? Dau Fundiţă!

Răspuns Câştigător
| ImCalledLamă a răspuns:

Auuuuuuu ce poveste frumoasa :*
Da si ea te place si sa stii ca nemtii nu urasc Romanii ba chiar invers, iei si tu niste trandafiri frum sau bomboane si te duci si ii zici daca vrea sa iasa cu tine abia la intalnire (prima data la suc sau ceva) ii spui ca o placi. Succesc porumbelule :*

| ImCalledLamă a răspuns (pentru ImCalledLamă):

Merci de fundita:* Da dc tocmai eu?

| anonim_4396 explică (pentru ImCalledLamă):

Deoarece raspunsul tau e cel mai corect, desi parintii nu ma lasa sa ies din casa, ca sunt doar din August aici si mai trebuie sa invat Germana, si acea fata locuieste in alta localitate.

| ImCalledLamă a răspuns (pentru anonim_4396):

Merci si succes :*

Tu cati ani ai? tongue

Chiar vr sa stii?

Da.

Uite ca am 11 ani si ma pricep la relatii nu? laughing Cam mica sa ma bag in viata oamenilor da asta e laughing

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fata te place sigur, vorbeste cu ea, spune-i ca o placi si cine stie... poate se infiripa ceva intre voi

| Angelqwerty a răspuns:

Iesi cu ea pe afara luati un suc si fa-o sa se simta bine in plus poti sa ii ceri un sfat "iubesc o fata cu 2 ani mai mare ce sa fac?" si daca cumva intreaba pe cine spune-i cateva dintre trasaturile ei si ce culoare ii place sau ce joc ii place, fate putin "suparat" uitate in ochiiei cu blandete si spune-i ca e ea.Iti urez MULTA, MULTA BAFTA!