| Ioanaa_5834 a întrebat:

am si eu un coleg in clasa la care tin foarte mult, adica il plac. dar cand vorbesc cu el imi zice 3 cuvinte si pleaca, dar daca vorbesc cu colegii el se baga in seama singur asa din senin.In ore ma uit la el si el se uita la mine si cateodata imi spune sa nu ma mai uit la el. am aflat de la un baiat ca ma place dar dupa cum se comporta nu se vede. ce sa fac? sa il intreb eu sau sa pun pe cineva sa il intrebe. Nu ma luati cu raspunsuri gen" vorbeste sincer cu el" sarutal si din astea. Ms anticipat. Fundaa

Răspuns Câştigător
| snak115 a răspuns:

Te duci la el, il privesti in ochi si ii spui: tu simti ceva pentru mine? pentru ca tu esti mai mult decat un amic...
De obice daca spui ca te ocoleste o face pentru a-ti da impresia ca nu te place dar pentru a-i spune trebuie sa ai si putin curaj. bafta!

2 răspunsuri:
| oanyyy a răspuns:

Pai uite:
si eu am aceeai problema.eu am asteptat sa-mi spuna el. spune-i asa:
-hei, daca-mi zici de ce fata din clasa iti place, iti zic si eu de ce baiat imi place. daca nu vrea insssissstttaaa! cu al meu a mers! succes.

| Damian a răspuns:

Pai, mei, nu sti ca nu e frumos sa te holbezi la oameni, deseneaza-i pe banca o inimioara si scrie in ea "i love you golane!" vreau sa ma scoti dupa ore la o prajitura