Aoleu ce poveste incalcita! De ce te-ai purtat urat cu el? Ce daca iti facea avansuri, te omora? Cere-ti scuze pentru ca ai fost asa sensibila... Si dupa ce iti ceri scuze, daca nu te baga in seama ignora-l! Lasa-l pe el sa vina la tine, nu te duce tu la el.
Mai, fato! Ai relatat o poveste atat de alambicata incat n-am inteles decat ca tu il placi pe respectivul si ca si el te place pe tine. O relatie intre doua persoane se lamureste/rezolva cel mai bine prin contactul direct dintre cele doua persoane. Nu prin intermediari, banuieli, presupuneri, pareri ale altora. Ce ar fi daca l-ai aborda cu curaj pe Cezar si sa-i marturisesti sincer ce simti pentru el si sa-i ceri ca si el sa-ti marturiseasca la fel de sincer ce simte pentru tine. Nu ca a zis nu stiu cine nu stiu ce, si ca a zis cineva ceva sau ca oarecine banuie ca ar fi la mijloc alta chestie sau alte rahaturi de genul asta. O relatie bazata pe nesiguranta si pe prea multe intrebari este o relatie moarta inainte de a se naste. Poarta cu el o discutie matura ca sa vezi la cat e ceasul si mai ales daca ceasul tau arata aceeasi ora cu ceasul lui. Poate ca veti fi impreuna dupa discutie, poate ca nu. Dar, oricum, nu te vei mai zbate intre intrebari si indoieli, si vei sti ce vei avea de facut pentru viitor. Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: