anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un coleg de clasa cu care ma inteleg foarte bine, ne cunoastem de mult timp. el mi-a spus ca a inceput sa tina la mine, si vrea sa fie cu mine. Mie imi place de el dar imi este frica sa arat asta sau sa fiu cu el deoarece mie teama sa nu fiu dezamagita ca de fiecare data. Un sfat va rog...

Răspuns Câştigător
| Lword a răspuns:

Sti. dragostea se bazeaza mereu pe totul sau nimc. Niciodata nu vei sti cum va ajunge vreo relatie si avand invedere ca poate esti cam tanara nici nu exista o probabilitate prea amre ca releatia dintre voi doi sa reziste, dar hei. in viata trebuie sa mai si risti pentru ca daca o sa staia scunsa in cochilia ta nu ai cum sa gusti viata. daca nu gusti dezamagirea nu ai cum sa gusti dragostea sau placerea. ar trebui dar sa-i dai o sansa poate ceva timp sa va cunoasteti mai bine sa vedeti daca ar trebui sa treceti la stadiul de iubiti sau nu. Dar evzi ca adica nu o sa incerci macar o sa ramai mereu cu regretul ca ar fi putut iesi ceva minunat din relatia vroastra iar tu ai dat cu piciorul la tot ce putea sa se intample. Bafta!

1 răspuns:
| Andrewy21 a răspuns:

Combinate cu el...nai ce pierdewinking