| TeddyKiller a întrebat:

Hey TPU.Am vazut-o pe mama mea facand sex cu un prieten de familie.Nu mi se pare normal ca la varsta mea sa vad asa ceva dar habar nu am ce sa fac in continuare

18 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Discuta cu ea despre acest subiect. N-o judeca, pana la urma este mama ta, este viata ei. De asemenea, nu spune la nimeni cunoscut despre asta.

| Adixuuu a răspuns:

Sa vorbesti cu ea, spune-i ca nu ti se pare normal ce face, si daca mai face asta macar sa aiba grija sa se ascunda bine.
Totusi ar trebui sa o intelegi, cand simti nevoia, hormonii dau navala si te infierbanti nu prea te mai intereseaza ora, locul sau daca te poate vedea cineva.

| KamaSutra a răspuns:

Sa treci peste, e viata ei poate sa faca ce vrea!

| BeAmazing a răspuns:

Iti vezi de treaba ta. Comporta-te ca si cum nu ai vazut ninimic.

| neutrino a răspuns:

Bucura-te de fericirea mamei tale.

| SkyPilot a răspuns:

Sa iti vezi de treaba, nu e problema ta. Nu ai vazut nimic, pentru ca nu poti spune nimanui.

| ALGator a răspuns:

Asteapta 15-20 de ani. Pina atunci nu fa nimic.
Mama ta nu este numai "cea care face sex cu prietenul de familie". E si cea care si-a riscat viata ca sa-ti dea nastere sa te poti bucura de viata. Acum e rindul tau sa te recompensezi un pic lasind-o in pace.
Nu te necaji. Viata poate fi complicata. Vei afla cu timpul poate care au fost motivele. Nu vreau sa mai intru in detalii despre ce scenarii posibile pot fi in spatele gestului mamei tale.
In niciun caz sa nu o spionezi si pindesti. Daca ea alege sa tina ascunse niste momente din viata ei si totusi ele ies la iveala, ignora.
Bafta si fruntea sus.

| BadAngel3 a răspuns:

Las-o in pace, e treaba ei, dar nici macar nu stie sa se ascunda de tine. Nu e normal. Daca vrei poti sa ii spui tatalui tau. Incearca sa uiti. Nu te mai gandi la asta. Ocupa-ti timpul cu lucruri care te fac sa nu te mai gandesti la asa ceva. Prefate ca nimic nu s-a intamplat. A fost doar un vis. Nu ai vazut nimic. Faptul e deja consumat.Nu s-a intamplat asta niciodata.

| Neverrrrrr a răspuns:

happy happy happy ce draq ma, cum sa spuneti:,, e treaba ei''

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Mai bine te prefaci ca nu ai vazut nimic chiar daca asta s-a intamplat deja. Este problema mamei tale si asta este.S-a intamplat deja nu mai ai ce sa faci. Nu este normal dar incearca sa uiti si sa nu te mai gandesti la asta.

| Burlacu006 a răspuns:

Nu imi pot da seama ce minte poate sa aiba mama ta, are un copil acasa si ea se cordeste cu altii.In fine nu zic ca nu simnte nevoia de penis dar totusi nici sa se ascunda nu stie? tu in contunuare nu poti sa faci nimic doar daca vrei sa ii spui lu taicatu.

| maraciucaeviata420 a răspuns:

Sa iti vezi de treaba. e treaba iei ce face poate el o iubeste, si maicata il iubeste.

| catapinguu a răspuns:

Vorbeste cu ea... spune-i ca nu e normal ce face! macar sa nu o vezi tu! spune-i tatalui tau!

| byancaa13 a răspuns:

Nu e normal.

| nyty20 a răspuns:

Daca ai tata, indicat ar fi sa-i spui prietenului de familie ca ai vazut si ca o sa-i spui lu' taicatau. Asa il poti opri sa-ti faca un frate vitreg.

| Borbiro_Paul_1995 a răspuns:

Iar daca era mama voastra tot asa raspunsuri i-ati fi dat?
Pruncule du-te la taicato si spune-i!

| Borbiro_Paul_1995 a răspuns:

Daca era mama voastra tot asa a-ti fi procedat?
Du-te si spune-i la taicato!

| Redrigo99 a răspuns:

Las-o sa își trăiască viață!