| Grivina a întrebat:

Hey, TPU!
Am vorbit recent cu un băiat pe Instagram. Totul a început cu gestul lui de a mă adăuga la *close friends* și a adăuga story-uri. Nu cred că eram singura persoană, deoarece când m-a adăugat, erau deja postate 3 story-uri, posibil pentru alte fete *speciale*. Nu avea nicio poză postată cu el, toate postările lui (cred că 50+) urmau aceeași temă: mașini clasice.
După un timp, m-a abordat și în privat. Scria corect, după fiecare lucru spus de mine, folosea expresia *bifat*, semn că e atent și receptiv la informațiile despre mine. Îmi spunea că e din Craiova, dar lucrează în Franța, având o firmă de recondiționare a mașinilor. Că a fost vizitat de multe ori Monaco, Coasta de Azur e parte din el, dar și că a vizitat multe alte țări. Îmi dădea impresia de bărbat (26 de ani) care are o situație financiară foarte bună. Problema e că el nu dorea să-mi trimită poze cu el, argumentând că e un clasic și îmi punea condiții să îi dau numărul meu de telefon, apoi îmi trimite poza lui preferată cu el. Evident, că nu l-am crezut, i-am zis că nu mă simt confortabil să dau date personale celor care nu-și afișează identitatea.
Ideea e că, nu prea mi-a lăsat impresie bună misterul acesta, continuînd cu întrebări legate de cât a durat cea mai lungă relație a mea, considerând că e ceva mult prea privat. I-am dat block!
Voi ce părere aveți? Am exagerat? A avut cineva experiențe cu el? Ig-ul lui este: andrewkrstn (la profil, are botul unei mașini clasice)
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

7 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Ma nelinisteste teribil sa urmareasca 7500 de persoane si sa nu fie cont de afacerea lui, pe langa ca majoritatea sunt doar fete.
Nu sunt sigur exact daca e fake sau nu, pozele sunt facute din parti diferite, fie dintr-un videoclip, fie le-a facut chiar el, dar exista si masini din dolj. Nu inteleg de ce ai posta atatea masini clasice.

Oricum, tind sa cred ca este real si ca nu ai exagerat, nu a aratat incredere 100% si ai considerat ca nu merita, prea ciudat modul sau de a fi.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Esti proasta in primul rand ca raspunzi persoanelor cu astfel de conturi, in al 2-lea rând ca le mai dai si insta-ul

| Grivina explică (pentru Kiran):

Mersi mult pentru răspuns!

| Grivina explică (pentru IL0VEDINER0):

Nu am oferit nimănui Instagram-ul. Fix pe Instagram, am vorbit prima dată.
Dar da, nu ar trebui să răspund tuturor! Curiozitatea de a vedea unde duce un lucru mă îndeamnă să fac asemenea greșeli copilărești...

| Kiran a răspuns (pentru Grivina):

Stai linistita ca nu s-a intamplat nimic grav, au fost niste discutii pe o aplicatie social media, nu ai gresit cu nimic si ai facut ce doreai, nu ai incalcat nimic moral

| wildthing a răspuns:

"e un clasic" si de-aia nu te lasa sa vezi cum arata?! Pff, ce vrajeala ieftina pe el! E clar ca are ceva de ascuns.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ți-ai ascultat intuiția, ceea ce e foarte bine.
Tu practic nu știi nimic despre persoana asta.
Așa e, îți cerea detalii destul de intime iar el nu a fost în stare să ofere o poză măcar.

Ai procedat bine, chiar daca block poate părea o măsură prea drastică.
Ai făcut cum ai simțit. E ok.
Te simți vinovată? N-ai de ce.
Probabil era un tip mai bătrân, urat. Poate e vreun puști care încerca să te impresioneze
Nu te mai gândi.
Cine își dorește să afle mai multe despre tine nu se ascunde sub anonimat.