Ma nelinisteste teribil sa urmareasca 7500 de persoane si sa nu fie cont de afacerea lui, pe langa ca majoritatea sunt doar fete.
Nu sunt sigur exact daca e fake sau nu, pozele sunt facute din parti diferite, fie dintr-un videoclip, fie le-a facut chiar el, dar exista si masini din dolj. Nu inteleg de ce ai posta atatea masini clasice.
Oricum, tind sa cred ca este real si ca nu ai exagerat, nu a aratat incredere 100% si ai considerat ca nu merita, prea ciudat modul sau de a fi.
Esti proasta in primul rand ca raspunzi persoanelor cu astfel de conturi, in al 2-lea rând ca le mai dai si insta-ul
Nu am oferit nimănui Instagram-ul. Fix pe Instagram, am vorbit prima dată.
Dar da, nu ar trebui să răspund tuturor! Curiozitatea de a vedea unde duce un lucru mă îndeamnă să fac asemenea greșeli copilărești...
"e un clasic" si de-aia nu te lasa sa vezi cum arata?! Pff, ce vrajeala ieftina pe el! E clar ca are ceva de ascuns.
Ți-ai ascultat intuiția, ceea ce e foarte bine.
Tu practic nu știi nimic despre persoana asta.
Așa e, îți cerea detalii destul de intime iar el nu a fost în stare să ofere o poză măcar.
Ai procedat bine, chiar daca block poate părea o măsură prea drastică.
Ai făcut cum ai simțit. E ok.
Te simți vinovată? N-ai de ce.
Probabil era un tip mai bătrân, urat. Poate e vreun puști care încerca să te impresioneze
Nu te mai gândi.
Cine își dorește să afle mai multe despre tine nu se ascunde sub anonimat.