anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!
Aproape de o luna si ceva imi place de colegul meu cu care am facut clasele 1-8. In generala nu mi-a placut deloc de el, doar mi se parea de treaba si amuzant, in schimb lui i-a placut de mine in clasa a 5a si a 6a parca. In fine, faza e ca mie a inceput sa imi placa de el exact dupa ce
am terminat scoala... dupa banchet etc, dar ma gandeam ca nu simt cine stie ce, doar ca o sa fie dor de el la fel ca si de ceilalti colegi si atat. Dar in vacanta de vara am inceput sa vb din ce in ce mai mult pe mess, si vorbeam foarte mult si despre toate ...si mi-am dat seama ca imi place cu adevarat de el.
Lui nu i-am spus deloc ca il plac, dar cred ca si'a dat oarecum seama fiindca intr'o zi am pomenit de o colega de a noastra care il place si ea si din vorba in vorba el mi-a spus intr'un final ca ne iubeste pe amundoua la fel ( ca prietene desigur! ), dar nu vrea sa fie impreuna cu nici una
dintre noi. Iar din ziua aceea nu l'am mai bagat deloc in seama, ma simteam aiurea, practic ma refuzase dar eu nici macar nu pomenisem ca as vrea sa fiu impreuna cu el ( cu toate ca mi'ar fi placut intr'un viitor cat mai aproapiat big grin ), pur si simplu mi-a aruncat
asta in fata, dar ma gandeam ca e mai bine daca pentru. un timp numai vorbim fiindca simteam ca si cum il sufoc, de fiecare data cand intra pe mess nu treceau nici 5 min si il bagam in seama, si mi se parea ca...nu stiu parca eram obsedata! laughing In plus, m-am luat dupa o vorba care zicea :
"Daca cineva nu iti apreciaza prezenta, atunci lasa'l sa iti simta lipsa! ", si vroiam sa vad daca eu nu ii spun nimic, atunci el ma baga in seama? Dar de atunci nici el nu mi-a mai spus nimic si m-am gandit sa o las balta si ca poate lui nu ii place de mine, dar eu tot ma gandesc incontinuu la el. Nu stiu acum ce parere are despre mine, ce o crede dupa tot ce am vb etc. Ce naiba sa fac ca sa il uit? crying
Credeti ca pentru. inceput ar fi mai bine daca am vorbi si am lamuri totul, astfel incat sa nu existe nici o neintelegere si sa ramanem in continuare prieteni? Voi ce parere aveti? help!

2 răspunsuri:
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Deci deja de la partea in care nu mai vorbesti cu el mi se pare grava problema ta pai daca el a zis ca nu ar vrea sa fie cu vre-una din voi asta nu inseamna ca trebuie sa il eviti o sa creada ca nu il placi si acum dupa ce ti-a spus adevarul o sa il urasti e total gresit ceea e faci exact la fel ca o colega de-a mea dupa ce i-am zisc a o plac nu a mai vorbit cu mine mult timp daca faci aceeasi greseala o sa ajungeti sa va urati nu cred ca iti doresti asta.

| ignore a răspuns:

Io cred ca si-a dat seama ca vruiai sa fi cu el si de aia numai vb cu tine. nu trebuie sa iti faci griji ca nu are o parere naspa despre tine. vezi-ti de viata distreazate.eu cred ca nu ar mai trebuie sa vb cu el ca nu o sa il uiti niciodata asa.