| Kidutz970523 a întrebat:

Hey,TPU! As avea si eu nevoie de niste sfaturi, in special de la fete, eu am 15 ani si am probleme cu relatile,adica nu reusesc sa mai fac nimic,nu pot sa agat nicio fata,sunt sensibil,foarte intelegator,grijuliu,romantic,fidel,dragut sau cel putin asa isi spun fetele despre mine,dar nu stiu de ce nu am succes sunt si destul de indraznet si am curaj, dar pur si simplu orce as face nu atrag nicio fata si as dori niste sfaturi ce sa fac, scimb la mine ca sa pot sa reusesc.Ma puteti ajuta?

9 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Ce e-al tau e pus deoparte frate oh go on. La 'momeala' ta nu trage orice "peste"; daca imi intelegi metafora.

| Azµre a răspuns:

Păi dacă n-ai și tu un penis de 2- cm cum spune AlexDrHouse într-un post de sub tine.
Nu acum serios, nu te mai compica ai 15 ani mai târziu o să ai toate fetele din lume.
Ps: Nu trebuie să schimbi absolut nimic. Trebuie să fii tu și atât. Capul sus.

| December a răspuns:

Lasa ca ai 15 ani nu 35winking. O sa vina si momentul ala stai linistit. Poate o sa te trezesti ca se da una la tine cand nu te asteptiwinking. Nu te mai stresa cu asta. Nu e cazul.

| Mlov3u4ever a răspuns:

Ai tot timpul din lume sa stai cu fetele.happy..Traieste-ti copilaria pe care o ai inca, o vei regreta mai tarziu.Ai rabdare! Timpul le rezolva pe toate.happypa-pa

| MariaFcsb1 a răspuns:

Pai asa sunt fetele mereu pe interes sa ai nu stiu ce gasca sau sa le aperi de cineva. Cauta-ti o fata cuminte care vorbeste frumos, nu sa ii placa orice baiat cu bani sau din astea. O fata care sa aprecieze asta la tine sa te iubeasca asa cum esti tu:X:*

| Bia379 a răspuns:

Nu iti pierde increderea in tine si speranta! Undeva, acolo, cineva, te asteapta. happy

| Chachi913 a răspuns:

Fetele sa știi ca sunt timide... Chiar foarte timide "unele". Dacă chiar iti place de o fata dar cu adevărat poți sa ii demonstrezi asta happy cum poți tu. Succes!:* sigur o sa fii tu cu cineva happy

| Kidutz970523 explică:

In mare parte as vrea sa stiu daca calitatile astea sunt bune?

| Dyxxuu a răspuns (pentru Kidutz970523):

O,da. Multe fete isi doresc asta. Stai linistit, timpul e imprevizibil happy.