| simina96 a întrebat:

happy as avea si eu o nedumerire deci am inceput clasa a 9 si de cateva zile bune un baiat tot incepe sa ma priveasca insistent, iar cand ma uit eu isi intoarce privirea el este genul acela de copil rebel mai grosolan asa.Am observat ca cu multe fete se poarta destul de urat le tot pipaie in schimb mie numi face chestia asta doar imi zambeste si are o privire timida. A incercat si pe mine sa ma pipaie dar foarte timid si dupa aia cand am inceput sa ma enervez repede o aplecat capul jos deci intrebarea este ma place dar nu are curajul sa-mi zica sau doar vrea sa ma foloseasca? Funda pentru cel mai bun raspuns :*

Răspuns Câştigător
| Andrey43 a răspuns:

Parerea mea este ca daca el face ceea ce spui tu cu colegele tale si cu tine nu face asa, ceea ce cred eu e ca nu numai te place cred ca s-a indragostit de tine si ii este frica sa iti spuna deoarece cum spui tu cand a incercat sa te pipaie ai devenit nervoasa. Lui ii este frica sa iti spuna ceea ce simte deoarece se teme sa nu reactionezi urat sau sa fie un soc pentru tine. Cel mai bine il intrebi tu ce vrea el de la tine si sa iti spuna sincer, incurajeaza-l o sa aiba nevoie. Succes! funda?

4 răspunsuri:
| danifx2 a răspuns:

Te place
baietii sunt numai puncte si biti (scuze expresia tovarasi de sex barbatesc)
fetele aoleu necaz
ABSOLUT NIMENI nu le poate intelege
incearca sa ii atragi atentia prefata ca nu stii cv si intrebal pe el uitandute zambind mult si sa te uiti in ochi lui FIX zambind si restul cred ca isi va da seama ca nu e atat de batut in cap dar fa gesturi nu foarte subliminate
si daca nu isi da seama intrebal nu ai nimic de pierdut

| LiviuAlan a răspuns:

Pare sa te placa.Dar nu sari in sus inca.Nu ai destule fapte pentru a sti! Mai asteapta.Incearca sa vb. cu el.

| marius12123 a răspuns:

E clar ca te place happy daca nu tea bulanit scuze expresia e clar straight face

| AddaDouaPuncteIcs a răspuns:

Mai asteapta...
dupa fapte se vede ca te place dar niciodata nu poti sa stii ce vrea un baiat mai exact.pana la urma odata si odata toti se gandesc la "cum ar fi cu aia`n pat" asa ca nu`ti pune toate sentimentele in elbatting eyelashes
parerea mea:*