Nu exista un "plan" pe care sa il urmezi cand te intalnesti cu ea.
Iti zic eu, vei uita de el cu totul trebuie sa fii tu, sa faci ce crezi tu ca e mai bine.
Vorbeste cu ea, fa-o sa rada, atinge-o din cand in cand.
Apropie-te de ea si cuprinde-o, apoi uita-te in ochii ei si sarut-o.
Trebuie sa o faci sa se simta bine in preajma ta, in rest totul va veni de la sine.
Succes!
Pai degeaba iti faci plan.
Atunci vei reactiona in functie de situatie, de sentimente, de starile pe care le ai.
Fii calm nu te gindi la plan sincer nu ajuta de cite ori am incercat sa fac totul dupa un plan nu mi-a esit, fii tu insuti vorbeste pe orice tema, fii vesel, glumet, apoi cuprinde-o si sarut-o sper ca o sa-ti iasa succes.
Saluut! incearca sa gasesti mereu un subiect de conversatie...trebuie sa vina de la sine incearca sa o cunosti mai bine vorbeste despre ea, pasiunile ei, cum se simte in acel moment, etc. daca va fi cald si sigur va fi iai o inghetata intreab-o de care vrea comanda inghetata ei prima apoi pe a ta, daca ai mai putin de 16 ani nu folosi florile... funda?
Salut e prima voastra intilnire, ca sa-ti faci un plan in primul rind trebuie sa-i faci fetei pe plac sa o intrebi unde vrei sa ne plimbam nu e cam ok locul retras ca fata cine stie ce va crede deci totul va veni de la sine.BAFTA VOUA
Pai...depinde foarte mult de varsta pe care o ai tu..si pe care o are ea,daca sunteti adolescenti, dezabateti subiecte despre scoala,prieteni,animale de companie, relatii, viitoer, trecut, vise, etc.Aceaste exemple de mai sus se pot folosii pentru toate varstele, sper ca mesajul meu sa-ti fie de folos.
AlexEjmecheru întreabă: