| fitzefitze a întrebat:

Hey.TPU! as vrea s`a va pun o intrebare.tongue Deci totul incepe asa. Eu trebuia sa fiu clasa a 6a da` sunt cls a 5a pentru ca am avut mana rupta si am intrerupt un an.NASHPAsad Si acum sunt in clasa cu colega mea care trebuia si ea sa fie a 6a. Ea a ramas repetenta. Si ca s`o spun direct ne-am indragostit amandoua de acelasi baiat. El e clasa a 7a. Si ea il place mult sad la fel si eutongue si vineri m`am intalnit cu el pe scara si mi-a cerut niste banii imprumut. Apoi nu mai mi-a dat baniilaughing) oricum nu era o suma mare. Apoi l`am intrebat ``cand imi dai banii `` si el mi-a spus ca nu are momentan. Eu i-am spus sa ii pastreze laughing)Apoi a vrut sa m`a pupe mia zis ``da sa te pup si eu ``si eu i-am spus ``nuuu`` si el a zis ``pe obraz `` si nu l`am lasat... voi ce parere aveti laughing))tongue

Răspuns Câştigător
| Ionut_1824 a răspuns:

Daca a inceput sa-ti ceara bani, poate incepe sa-ti ceara si altceva observand ca ii faci poftele. Ai grija! Parerea mea este ca la varsta asta totul este trecator. Daca azi iti spune te iubesc, maine iti poate spune ca nu-si aduce aminte sa-ti fi spus asa ceva...am dat un exemplu.Nu te implica intr-o relatie pana ce nu stii cu ce se "mananca", chiar daca curiozitatea te impinge sa faci asta.Nu cred ca ai vrea sa suferi...

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Pai parerea mea e ca trebuia sa il lasi sa te pupe pe obraz devil eventual intr-un moment de neatentie sa iti intorci rapid capul si sa te pupe pe buzitze. Data viitoare prinde-l, tine-l strans si saruta-l de sa nu se vada. E important sa ai initiativa! Bafta! :X

| JaJe a răspuns:

Sa repeti anul din cauza ca ai avut o mana rupta? daca iti rupi mana, in maxim o luna iti trece, asta nu inseamna ca ramai repetent, sigur e alt motiv, si nu asta.
Cat despre baiatul acela...ai grija, daca ti-a cerut bani s-ar putea sa o faca si a 2a oara si a 3a oara... iar baiatul ala ar sta cu tine numai pentru bani tai.

| crystynaradu a răspuns:

Eu cred ca el te place si ca a vazut ca si tu il placi pe el si vrea sa te pupe ca sa-ti arate ca te iubeste asa ca a fi bine sa-l lasi sa te pupe poate cin estie poare o sa te aleaga pe tine sa fi iubita lui.

| Gabitzzza a răspuns:

Sa imi fi palcut baiatul si sa nu il las nici sa ma pupe? uuu ce dura esti?laughinglaughing

| fitzefitze explică:

Pay sunt operata la mana...sad