Nu fi dezamagita. Ba chiar din contra, ar trebui sa fii de fapt multumita ca ai scapat de un l@bagiu laudaros, in cazul caruia a reiesit ca doar gura era de el. Sanatate!
Dar ce ar putea vrea nunta? suntem hetrosexuali suntem atrasi sexuali de ele, sa reprimam asta? ele vor asexuali oare, de asta stau in oglinda cu orele sa ne fie scarba de ele oare
Si tu vreai nunta de fapt,voi romancele sunteti obsedate de nunta, eu am mai vb si cu alte nati de fete dar la romance e o obsesie asta, daca le pipai, le saruti gata nunta, toate va prefaceti ca sunteti frigide, asexuale, nu ti-a placut?
Nu face si tu din tantar armasar ). Nu a zis nimeni de nunta, doar ca as fi vrut sa ne cunoastem, nu zic ca nu mi-a placut, doar ca daca nu i ziceam sa se opreasca se ajungea la altele pentru ca l am simtit si l am si intrebat dupa si nu a negat, chiar si ar fi dorit mai mult desi eu nu mi doream si nici nu simteam asta :p
Poti sa ma ajuti? am o prietena care e in zilele alea si e nervoasa si cica e bisexuala, nu vrei sa o cunosti?
Nu multumesc )
Nu,multumesc )
De ce reao, am o intrebare de ce sunteti asa asexuale?
Nu suntem, (cred ~ cel putin eu) avem nevoie de timp sau cel putin nu de la prima intalnire sa mi desfac picioarele, avem nevoie de incredere, tandrete, de ce sa fim folosite?
Deci daca eu propun unei fete hai sa facem sex virtual macar practic o fac jucarie sexuala, curva? mi-a cerut fatuca poza cu mine sa stie daca e atrasa de mine cica si cica sa fie iubire virtuala, mam mirat, in concluzie voi vreti asexuali, gay langa voi, pe cineva care nu e atras de voi
Da, ok. tot eu sunt de vina ))
Nu este vina ta, pur simplu asa suntem invatati de societate, vrei sex maritate, ca fata daca faci sex esti curva, daca fac ca baiat sunt erou, e misogism
Pai din cauza voastra am ajuns asa ) pentru ca nu stiti decat sa va laudati si sa faceti sex cu cat mai multe. Oricum parerile sunt impartite
Acum vrei ceva serios,inteleg,pai spune asta din prima, nu vreau sex caut ceva serios, cu tupeu, este greu sa ai incredere in cineva, multi pot juca teatru
Am spus asta si vad ca s-a indepartat baiatul ))
Un gunoi infect, ce masculi in ziua de azi penibili, jalnicii
Pai si eu n-am vrut/ nu ca n-am vrut n-am simtit asta cred ca ar trebui si sa simti, zic,. inseamna ca nu suntem pe aceeasi unda )
He-he! i-ai luat chefu cu acea incetare. s-a suparat si de la suparare + respingere rezulta un singur gand: i s-a luat chefu de tine
Pai mi-a mai scris o singura data de atunci, ca parca mi s-a luat si mie ...tot el s-a suparat ca vezi DOamne eu cred ca decat asta vrea de la mine : sex )))))))
beausingurlamasamea întreabă: