| larisadenisa10 a întrebat:

as vrea sa ma sfatuit ce sa fac deci: eu am fost intr-o relatie timp de vreo 4 5 saptamana cu un baiat mai mare de cat mine si nah prima oara cand am fost cu el ma insela si stiam dar nu i-am zis nimic dupa i-am zis ca stiu si o zis ca ii pare rau la ce a facut dupa mi-a zis ca n-are rost sa mai fim impreuna nu am mai fost dupa aceea pe urma nu l-am mai cautat deloc pe urma ma cauat el cu pretextu ca ce faci cand a afalt ca sunt cu altcineva impreuna pe urma neam mai vazut si nu am vorbit de fapt mergeam cu o prietena pe la el ca cica sa vedem ce face si nah eu nu vorbeam cu el deloc el imi tot zicea de acel baiat si ii ziceam ca nu mai am nici o legatura cu el si el o tot tina pe a lui pe urma nu l-am mai vaz de fapt nu am mai vrut eu sa il mai vad i-am sters nr am vrut sa il uit dar nu puteam nici acum nu pot oricat as incerca nu pot si dupa o perioada cam de 1 luna am gasit alt baiat care sunt cu el si acum a aflat si de asta ca sunt cu el si din cate am intales ca el eu zis la un alt tovaras de al lui ca ai auzit cu cine o invarte lari si acel baiat a zis nu si cica el suparat a zis ca na cu biatu cu care sunt eu acum nu mi-a venit sa cred cand am auzit si acum o fata mia zis ca poate regreta si o zis ca acum ii randu lui sa sufere ca si eu sufar dupa el dar nu stiu ce sa fac acum sa il caut sau nu va rog mult ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Lari.
În primul rând,ai făcut bine că nu l-ai mai căutat. Înţeleg că îl iubeşti,dar trebuie să ai răbdare,voinţă şi treptat, îl vei uita. Dacă întradevăr vrei să-i mai acorzi o şansă, rişti să suferi din nou.Dar dacă vrei să-ţi asumi acest risc, cel puţin aşteaptă să-ţi dovedească că s-a schimbat, să îţi dovedească că te iubeşte.Nu grăbi lucrurile şi gândeşte-te înainte să iei o decizie.

O zi frumoasă în coontinuare.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca vrei sa nu mai suferi atunci nu il mai cauta si gasesti unu care nu te mai inseala sau cel putin sa nu afli daca o face sau nu

| D3X73R a răspuns:

Sa-mi bag biga....ai auzit de virgule, puncte, pusca mea, semne de punctuatie straight faceSunt obosit si am citit de 2 ori textul dar n-am inteles prea multelaughing
Citez:"tales ca el eu zis la un alt tovaras", ce Cristi' sa intelegstraight face?

| ємïïï a răspuns:

Ai omorat limba romana. straight face