Parerea mea.du'te la sala si fa niste cardio==> slabesti, si'ti si tonifici fesele coapsele, se duce celulita si arati mai bine si ideea ar fi sa nu mananci foare gras.adica grasime sau arne de porc.manca pui, peste legume.si daca te ti si de sala o sa arati ceas
Legume si fructe...ca nu exista mincrae sa maninci sa te saturi si sa nu te ingrasi.
Uite aici niste exerciti care chiar merg... slabesti imediat
http://www.youtube.com/watch?v=dZmBDpgd0E8
Daca vrei sa slabesti un pic, faci un pic de sala, fitness. cineva spune mai jos a alerga 45 de km pe zi, frate, ala e motor serios, 45 de km pe zi, si cand mai dormeai fratele meu? atunci nu oboseai? dar ce recomand eu e fitness-ul si inotul, e cel mai relaxant sport, se simte si corpul bine, acum depinde si de constitutia ta, greutate, inaltime, cum asimilezi masa si alte chestii. Mai e un sport care da randament dar ma amendeaza CNA-ul daca spun asa ca daca ne spui constitutia ta iti pot spune ce sa alegi, fitness sau inot.
Edwdw nu cerd ca era 45 de km ci 4, 5 kmnu cerd ca exista vreun om care sa alerge atata intr-o zi sau in fine fiecare cu treaba lui si app cu celalalt sport hmmmm... tare
Nu stiu daca ati observat dar eu v-am spsu sa imi spuneti cam ce sa mananc si ce nu nu ca trebuie sa fac sport ca asta faceam deajadar mersi pentru informatii
Cel mai bun remediu pentru slabit este alergatul. De ex aveam 98 si 1m85.5 kg si ma simtzeam f greu nu mai faceam fata cand mergeam la munte sal urc fara sa fac vreo pauza ca inainte si multe chestii la fotbal oboseam repede in sprinturi si cel mai bun remediu este alergatul eu l am folosit alergand zi de zi aproximativ 4 5 km si am reusit sa dau jos 10kg in 3 luni fara nici un regim continuand sa mananc 4 5 mese pe zi si abdomene vreo 300 pe zi (mai greu cand incepi sa faci).