| EmaLovesMuffins a întrebat:

Hey TPU.as vrea si eu un sfat daca se poate:-s
Am un prieten de 5 saptamana [azi] dar.in fiecare dimineata ne certam rau si ca numai suntem impreuna si chetstii din astea, plang si pana la urma`mi trece.Pe la pranz ma suna ca vrea sa ne impacam, il iert pentru ca tin foarte mult la el, iar seara zici ca nu s`a intamplat nimic.straight face
Chestia asta a inceput sa devina o rutina zilnica.
Problema e ca suntem la sute de km distanta si prietenele imi tot spun ca el s`ar putea sa aiba pe alta.
O chestie dubioasa mai e si ca atunci cand nu eram impreuna( eu aveam pe altu si el la fel) se dadea la mine. zicea ca ma iubeste si ca nu poate trai fara mine daca nu sunt cu el. Acum ca suntem impreuna il mai apuca niste chestii gen: acum imi dau seama cine esti cu adevarat.
Am avut niste tentative de despatiri ( ca sa le zic asa ).
Ar trebui sa se termine?
Dau >funda:. mersi mult

4 răspunsuri:
| Daiana_1737 a răspuns:

Buna!

Si eu am avut un prieten am fost impreuna 7 luni. Ne-am despartit acum cateva zile. Ne certam din aceleasi motive, iar imi inchidea mereu gura ca nu e vina el ca nu ne intalnim si ca daca am fi mereu impreuna ar fi altfel. Simteam ca ma minte.adica spunea lucruri care pentru mine nu aveau nici o logica.Era ciudat sa traiesc mereu cu sentimentul de gelozie. In noaptea de Inviere am adormit iar el m-a sunat si nu i-am raspuns. M-am trezit la 3 dimineata si l-am sunat si nu mi-a raspuns. L-am sunat pe tot parcursul Sarbatorilor de Paste si nu mi-a raspuns pana prima zi dupa Paste cand mi-a zis ca nu mi-a raspuns pentru ca a fost suparat, ca ar fi vrut sa imi auda vocea ca sarbatorile inseamna ceva aparte pentru el. si bla bla bla. i-am zis ca ne despartim. M-a sunat a doua zi beat mi-a zis ca sufera din cauza mea ca s-a apucat de fumat. si chestii din astea.

Eu chiar am crezut ca ma iubise.dar cred ca avea pe altcineva cu care a stat de Sarbatori. in orice caz certurile zilnice dintre noi din cauza distantei au fost o temelie pentru despartirea noastra.

Daca ai incredere in el ( eu nu prea aveam) merita sa-l tii langa tine. daca nu, nu.

Take care!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce voi fetele va legati de imbicili! El nu te merita, ba chiar nu te iubeste. Stiu vorba asta cine iubeste acela sufera dar nu se refera la tine. Uite sunt 3 categorii de femei 1. fericite 2. fericite dar nu-si dau seama si 3. nefericite! Leapada-l ce astepti! Sunt multi baieti care te vor respecta, te vor iubi s.a.m.d SUCCES

| beibitsa a răspuns:

Bună.Vrei ajutor pentru orice întrebare de a ta ? http://bloodykid.bule.ro/ Şi vei găsii absolut toate răspunsurile la întrebările tale !

| beibitsa a răspuns:

Bună.Dacă vreodată ai nevoie de sfaturi în legătură cu băieţii, fetele sau orice, trebuie doar să spui! :)
Here 4 you. http://bloodykid.bule.ro/