Ar fi INTERESANT de ştiut câţi anişori ai ( dacă vrei să-mi satisfaci "curiozitatea"... ), iar ceea ce CREZI că ai citit pe net ( sper că nu pe forumuri de copilaşi ) - cred că ai înţeles GREŞIT!
Dacă te "uzi" mai tare NU creşte riscul de a rămâne însărcinată ( nu este nici o legătură între o chestie şi cealaltă ) - deci poţi sta LINIŞTITĂ!
Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare" ) NU există risc de sarcină, DAR preferabil să-l verifici după partidă ( să vezi să nu se fi rupt/tăiat, deoarece atunci e posibil să rămâi însărcinată )!
Faptul că te-ai "udat" mai tare este un lucru BUN, deoarece fiind mai lubrefiată, alunecarea se face mai uşor - apoi acest aspect reflectă faptul că partenerul tău s-a "ocupat" corespunzător de tine şi eşti destul de excitată pentru a simţii plăcerea!
Lichidul la care te referi este cu totul altceva : e vorba de lichidul preseminal ( care iese în general cu ceva timp ÎNAINTE de ejaculare, deci provine de la el ), iar acel lichid poate conţine spermatozoizi! DAR, nu e cazul vostru, deoarece acel lichid NU are cum să ajungă în vaginul tău dacă faceţi sex protejat ( doar dacă se rupe prezervativul )!
În consecinţă, poţi fi liniştită, că nu e nici un risc să rămâi însărcinată acum!
Sper că aceste explicaţii te ajută; dacă mai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi îţi voi răspunde!
Dacă consideri că ai de pus întrebări mai INTIME, poţi să-mi trimiţi mesaj privat ( din secţiunea Mesaje ).
Pai daca ai folosit prezervativ si nu s-a intamplat nimic cu el, nu esti insarcinata, iar daca tu te uzi nu ai cum sa ramai...
Verifică-ţi setările profilului, că nu mă lasă să-ţi dau mesaj privat şi nu pot să-ţi răspund la mesajul trimis în privat!
Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi mai dă-mi un mesaj privat scurt ( de confirmare ) şi îţi trimit răspunsul la cel anterior!
Sunt putine probabilitati sa ramai insarcinata daca folosesti prezervativul. Daca ti s-a rupt atunci da, dar altfel nu e prea posibil. Este normal sa te uzi.
Curiozitațibărbați întreabă: