| AnAndrey1994 a întrebat:

Asi avea nevoie de parereile voastre!happyDupa ce o fata asi pierde virginatatea cu un baiat atuncia il considera mai important sau stiu eu va fi mai greu sa uite de el dupa o despartie? Sinceritate si fara prostihappy

12 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

E baiatul pe care si-l va aminti toata viata!

| RAY a răspuns:

Hey ce nume ai nu reusesc sal scriu in fine, cand am sa ma culc cu o virgina am sasi comunic daca m-am despartit de ea si daca am suferit apoi bine, momentan nu gasesc virgine unde le caut eu

| Wøodenpints a răspuns:

De fapt, nu. Doar o fatăcare-i teribil de proastă va gândi așa și va avea pretenția ca să-l tină minte pe primul care și-a băgat-o în ea.
Uite ce face îndobitocirea maselor și literatura proastă pentru adolescenți din oameni...le bagă idei penibile și fără sens în cap.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Wøodenpints):

Esti fata?
Sper ca nu!
Ca daca esti baiat ai mai avea scuza, dar ca fata cu siguranta nu.
Nu suntem animale sa nu avem memorie, rusine sau pic de respect pentru propria persoana, astfel incat sa ne fie indiferent cine e "primul care si-a bagat-o" in noi.
Nu e normal sa suspinam toata viata dupa tipul ala, dar nici sa ne prefacem ca nu a avut nicio importanta.
Pun pariu ca esti adolescent/adolescenta. Mai vedem noi cum gandesti peste cativa ani. Multi sunt cei care gandeau ca tine in tinerete si cand au ajuns sa aiba fete adolescente le pazeau ca pe dinamita, sa nu cumva sa faca aceleasi greseli ca ei.

| Wøodenpints a răspuns (pentru DeeaMarry):

Sunt băiat, dar asta nu cred că are vreo importanță. Cunosc totuși destule fete și femei care sunt perfect de acord cu ce-am spus eu mai sus.
Ai pierde pariul virtual pe care vrei să-l pui, pentru că nu mai sunt adolescent, am 22 de ani. Nu știu dacă e mult sau nu, dar în perioada asta am căpătat ceva informații din experiență pe care după ce le-am pus cap la cap, am ajuns la concluzia exprimată mai sus. Da, când aveam 17 ani la fel spuneam și eu, însă mai târziua m-am convins că nu e așa.
Just, nu suntem animale, de aia suntem înzestrati cu logică (într-o oarecare măsură, depinde de persoană) și putem deosebi chestiile fără sens de chestiile care ar trebui să conteze. Bine, unii sunt incapabili să facă asta și acceptă idei gândite de alții fără să le mai treacă prin prisma creierului lor, pentru că a gândi și a veni cu propriile tale idei și propriul mod de percepție a lumii este cam cel mai greu lucru și e mult mai ușor când deja au făcut alții asta în locul tău, tu doar luând de bun tot ce-ai auzit de la alții.
N-am zis că ar trebui să-ți fie indiferent de cine și-a băgat-o în tine prima dată. Nu trebuie să-ți fie indiferent, că doar a fost alegerea ta. Dar nu ar trebui să conteze într-o măsură mai mare decât următorii. Pentru că nu a făcut absolut nimic special. Dacă ruperea unui himen e ceva special și care să vrei să ții minte toată viața, atunci ai o problemă, ca om. Ar trebui să-l tii minte pe cineva care chiar a fost special, prin modul lui de a fi, nu pentru că a fost primul care ți-a tras-o.
Asta e o mentalitate fără sens și fără pic de logică pe care multă lume o îmbrățișează, să țină minte prima dată ca și cum ar fi fost ceva special. Prima dată când au făcut o chestie, prima dată când au fost într-un loc...etc. Nu, nu e absolut nimic special.
Respectul pentru propria persoană îl ai doar atunci când ești atent la acțiunile tale și ai grijă ca acestea să nu aibă repercursiuni urâte pe viitor, nu când ții minte chestii și le consideri speciale doar pentru că le-ai făcut pentru prima dată.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Wøodenpints):

Acum parca suna ceva mai bine cele spuse de tine.
Primul ar trebui sa fie automat o persoana in care ai absoluta incredere si pe care il pretuiesti foarte tare ca om, de aceea mi se pare normal sa iti amintesti cu drag de el. Dar de fapt cu toti ar trebui sa fie exact aceeasi situatie.

| Wøodenpints a răspuns (pentru DeeaMarry):

Și eu ar trebui să-mi amintesc la fel de prima?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ea zice ca e mai bine asa, asa e!

| Swal a răspuns:

Nu mai jignii utilizatorii, tu esti prost.
Bine ca o fata isi pierde virginitatea si cu matura, pleonasmul asta...
Da, crede ca e persoana care i-a "furat" ce avea ea cel mai de pret.

| Ianusik07 a răspuns:

Cred ca ii va fi mai greu sa-l uite, totusi i-a daruit cel mai frumos lucru INONCENTA...Se va schimba mult si nu va dori sa se desparte de el, va fi o legatura mai strinsa.

| AnAndrey1994 explică (pentru Ianusik07):

Intreb deoarece mam desp de prietena mea dupa un an si 5 luni si eu o iubesc f mult si si ea la fel dar spune ca ii mai bine asa recunosc ca am gresit dar mi-am cerut scuze si sper ca k timpul sa asi dea seama k langa mine ii eles locul sad

| Ianusik07 a răspuns (pentru AnAndrey1994):

Daca te mai iubeste se va intoarce, are nevoie de timp ca te ierte mai bine intreab-o pe ea daca mai simte ceva pentru tine incearca sa salvezi situatia nu o lasa lupta pentru fericirea ta bafta