| AnAndrey1994 a întrebat:

Asi vrea ceva raspunsuri de la fete daca se poate! In urma cu 2 luni ne-am despartit adica prietena de mine dupa 1 an si 5 luni! Si eu nu inteleg o chestie! Dupa atata timp in care am ajutat-o si am fost alaturi de ea dc se comporta k mine k k un necunoscut? Ma doare faptul ca ma varsa in acceasi cana cu ceilalti baieti k care o stat si care nu au iubito! Si dintre mine si ei este o diferenta ca de la pamant pana la cer! Dar oare dc? Ori cum k asta si-a aratat adevarata fata k dupa atata timp asta primesc deci nu stie sa ma pretuiasca dupa tot ce am fost pentru ea.dar vorba aia la toti ne vine randu nu? Va regreta ea oare chestia asta?

5 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Astea sunt specimene de femei care le plac sa fie tratate precum carpele, si tu nu poti schimba asta, esti un baiat bun si o sa iti gasesti o persoana ca si tine numai sa ai rabdare, cat pentru ce a facut o sa isi dea seama mai tarziu dar in cele mai multe cazuri prea tarziucrying tu ai sa fii fericit cu noua ta pereche in timp ce ea o sa zboare din trompa in trompa ca na' asa le place la unele.

| NoNameexd a răspuns:

Nu te mai gândii dacă o să sufere și ea sau nu,bineînțeles că fiecare primește ce dă,dar tu gândește pozitiv,și uită,pentru că-ți faci rău singur,dacă stai să te gândești la tot ce-a fost sau cum va fi fără ea.A fost doar o fată, vor mai exista multe, dacă ea a ales să-și bată joc de sentimentele tale după atâta timp, ea e cea care are de pierdut, ci nu tu.Baftă!

| octha a răspuns:

Eu nu inteleg un lucru. daca de pe acum cand fetele sunt pe la vreo 15-16 ani, schimba partenerii la vreo 5-6 luni, ma mir cum de sunt atatea despartiri si divorturi in lume.pentru ca nu sunt in stare sa stea cu cineva mai mult timp.si vai si amar de capu copiilor care se vor naste in familii destramate.zic pentru ca ai o problema asemanatoare, ca la un momentdat apare starea aceea de plictiseala in cuplu si zic si de mine ca peste vreo 3-4 ani o sa trebuiasca sa ma casatoresc(daca oi avea cu cine) si oi da peste una care nu sta mai mult de 3 ani cu cineva.laughing. love is in the air.

| daniellllaaaa a răspuns:

Daca ai fost un baiat asa cum te.ai descris sigur va regreta, dar trebuie sa treaca un timp pentru a.si da seama. Cand o sa vada ce a pierdut o sa vrea sa se intoarca la tine. Trebuie sa pastrati legatura in continuare si sa ii arati ca esti un baiat ideal pentru ea. Cand va veni timpulbisi va da si ea seamawinking nu te descuraja! :* ^-^

| SmilewithNikole a răspuns:

Mereu cineva vinovat de o despartire intelege ca nu a avut dreptate, se intoarce iar cel care a ramas in urma persoanei date isi da seama ca nu mai poate avea incredere! Nu am avut o relatie, dar am vazut si am auzit cazuri de genul asta!