Horataste-te daca esti femeie, barbat sau hermafrodit, ca nici tu nu sti ce esti, odata ce conjugi verbul ba dupa genul feminin ba dupa cel masculin
Ma rog, poti sa ai atat cuc cat si pasarica, dar atunci te numesti hermafrodit!
"Sunt o femeie extrem de urâtă, sunt mai mult decât calificat să scriu despre asta, decât oricine altcineva. Nimeni altcineva nu este mai urât decât mine..."
Dacă faci mișto de mine, nu îmi mai răspunde, eu am scris clar că,, rog seriozitate ", se mai întâmplă să mai greșesc, nu am cel mai bun telefon, pentru că pe lângă urâtă, mai sunt și săracă!
Nu face nimeni misto de tine, odata ce singur ti-ai trecut verbele la genul masculin, iar in acest caz cand vorbesti despre tine referindu-te ba ca esti saraca, ba esti urat (atentie, nu ai scris URATA ci urat, deci masculinul) este clar ca esti barbat!
Daca totusi nu stii nici tu ce esti, dar ai atat cuc cat si pasarica, atunci te asigur ca genul tau este NEUTRU si te numesti hermafrodit.
O alta posibilitate este ca esti barbat, dar minti de ingheti apele, pentru dramatizare si caterinca.
Dacă ai citi tot, ai vede că am scris și,, urâtă ", eu sunt femeie, nu sunt bărbat și de ce aș scrie asa ceva la caterincă și pentru distracție?
Am citit tot, si vad ca ai scris despre tine ca esti URAT (nu urata) deci esti barbat!
Uite aici inca o fraza scrisa de tine unde se vede clar ca etsi barbat:
"Ceea ce este enervant este că dacă confirm sau recunosc oricăruia dintre acești oameni că sunt urât"
Nu sunt bărbat, dar crezi ce vrei.
Baiete, nu ai cum sa ma convingi de contrariul, odata ce topicul este scris chiar de manuta ta!
În viața reală oamenii mă tratează ca pe un ra*at, așa că, dacă nu îți plac întâmplările din viață mea, nu le mai citi!
Pai asta se vede si aici, ca nu esti capabil nici sa fii constistent in propriile minciuni...
Este viața mea, situații prin care eu sunt nevoită să trec zilnic, din cauza urâțeniei mele. Tu nu mă cunoști, nu știi nimic despre mine, cum ai ajuns la concluzia că mint? astea sunt problemele mele, că am greșit, asta este o alta problema, am scris ditamai textul la 5 dimineața.
Poți să înveți și să faci o facultate și să reușești profesional.
Mai citeste odata ce ai scris tu cu manuta ta in topciul d emai sus, sa vezi cum scris ba ca esti urat, ba ca esti urata, deci cand esti baiat, cand esti fata, fiindca conjugarea verbelor la genul masculin si feminin, tu ai pus-o in text, nu eu!
Pana la urma esti hermafrodit?
Doamne fereste cat hate si misoginism pe aici, chiar si de la o femeie care ar trebui sa fie inteleapta si sa ofere sfaturi incurajatoare.Am considerat util sa mai citesc ce ai scris, ca sa inteleg mai bine situatia ta.Ma doare pe mine de cate ori ai scris cuvantul,, urata " in acest text, deci nici nu- mi pot imagina pe tine cat de mult te doare. Dar sinuciderea nu e calea deloc.Asta doar ii va bucura pe oamenii care s-au comportat ca niste bullies fata de tine! Crede-ma ca nu merita.
De la prima propozitie m-ai plictisit. Ai venit aici sa cersesti complimente sub pretextul ca ai nevoie de sfaturi. Draga mea, mergi la psiholog si invata sa te iubesti
Dacă ai chef de glume și mișto uri, eu zic să te cari.