| biancaaioa a întrebat:

Asta vara am intalnit un baiat de care imi place (mrg si el ma place). El e a 8 -a si eu a 6-a... m-a intrebat asta vara daca vreau sa fiu cu el si eu m-am speriat ( fiind o persoana foarte timida) si i-am spus ca nu vreau. Acum as vrea sa fiu cu el pentru ca mi-am dat seama ca il plac... dar mi-e foarte firca sa intru in vorba cu el pe fb.Ca daca as vorbi cu el sau daca am fi impreuna le-ar zice colegilor lui ca e impreuna cu mine si ar rade de mine... (nu stiu de ce imi fac scenarii de astea in cap ). Eu stiu ca inca ma place pentru ca am o prietena care a vorbit cu el sapt trecuta si i-a spus ca inca ma place... ma gandeam ca as putea sa-mi fac curaj sa vorbesc cu el cand intram in vacanta de vara, ca el va fi a 9a si nu o sa mai fie prietenii lui in scoala... dar mi-e teama ca nu o sa ma mai placa la cat l-am respins... deci... ce as putea sa fac? (P.S.: Stiu ca nu prea are sens chestia asta laughing )

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Incercarea moarte n-are. Deci incearca, deci te lupta. Nu are rost sa iti faci scenarii deoarece de obicei in realitate totul se intampla cu totul in alt mod. Succes.