| allynna17allynna a întrebat:

astazi m`am certat cu pr meu pentru ca i`a spus verisoara lui care are 24 de ani( cu 2 ani mai mare ca el) ca eu am intrat pe facebook si ca am vb cu baietii si ca dupa ce el adormea eu intram pe facebook. faza ca e nu e nimic adevarat. nu e prima data cand verisoara lui ii spune chestii din astea. si eu orice i`as spune nu ma crede. a spus sa nu il mai sun si sa il uit ca el a trecut de multe ori cu vederea chestii. ce as putea sa ii spun sau ce mesaje sa ii dau sau cum sa ma comport cu el sa vada ca nu a facut bine ce a facut. il iubesc f mult si nu as vrea sa il pierd dar as vrea sa aiba si el odata incredere in mine. fundita

Răspuns Câştigător
| DeliciousMe a răspuns:

Mai sincera sa fiu din cate citesc el nu te iubeste pentru ca daca o facea te asculta pe tine nu pe verisoara lui. explica-i ca il iubesti mult si ca verisoara ta nu te place si de aia face asa stati toti 3 fata in fata si vorbiti zii ca pe el il vrei nu altii d p facebook ca daca era adevarat ce zicea verisoara lui o faceai si ii ziceai si lui ba frate uite vb cu astia de plictiseala sau nu mai vrea sa stau cu tine si de aia vb cu astia... si daca nu te crede zii asa ok alegerea ta dar stii ceva cand mai ai nevoie de iubita fa-ti-o pe verisoara ta. sau vb cu verisoara lui si vezi dc nu te place incearca sa iti dai seamawinking succes

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Du-te la vara-sa,ia-te de ea si inregistreaza conversatia cu telefonul,fara sa vada ea.
Sau vorbeste pe mess cu ea, orice, numai sa ai o dovada ca l-a mintit.

| ignore a răspuns:

Uital trateaza-l cu indiferenta trimitei un mesaj "daca nu ai incredere in mine cel mai bine e sa numai ne vedem niciodata nu iti face griji e ultimu mesaj care til daw, au reusit sa ne desparta"sa vedem ce zicehappy

| Ellenna a răspuns:

Se pare ca nu merita sa il iubesti tongue Nu are incredere in tine tongue Lasa-l ca pe el, o sa isi dea seama o data si o data ca a gresit si o sa regrete ca te-a pierdut

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Sincera sa fiu din ce scrii tu aici imi dau seama ca verisioara lui nu te agreeaza si incearca mereu sa te desparta de el. Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu el si sa ii spui ca tu nu ai face asa ceva niciodata, ca il iubesti si ca trebui sa aiba incredere in tine si sa nu se mai ia dupa toata lumea. Si apropo consider ca o discutie si cu verisioara lui nu ar strica! Bafta! daca pana la urma el o crede tot pe ea lasa-l in pace!

| PisicutaNebunatica a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el. Pana laurma tu esti persoana pe care o iubeste nu pe verisoara lui, nu? Incearca sa ii demonstrezi ca verisoara lui este o mincinoasa, si vrea sa strice relaita dintre voi. Ai grija la fata aiawinking e cam bagareata. Sper sa va impacati si sa fiti fericiti :* Bafta happy.pa, pa big grin:*

| allynna17allynna explică:

Pai de fiecare data am incercat sa ii explic, si cand ne impacam cica `` te iert pentru ultima oara`` dar nu are pentru ce sa ma ierte ca nu am facut nimic...