Nici Iisus nu stie cand va fi sfarsitul lumii, atunci cum sa stie niste muritori?
Baliverne...oameni nu stiu cand va veni sfarsitul (doar Dumnezeu Tatal) si nici cum, linistete-te. Stiinta nu le poate explica chiar pe toate.
Stai linistita cand e sa fie sfarsitul lumii atunci o sa fie! Daca te iei dupa ce spun astia la televizor trebuia sa fim morti demult.
Da s-ar putea pentru ca la lumea asta de este in tara noastra ( Basescu ). Sunt foarte multi satanisti pe pamant. De accea nu mai vrea DZEU, stiti ceva daca o sa murim sa nu va para rau deoarece ca in rai daca ajungem v-a fii o lume mai frumoasa. Dumnezeu va va ierta numai daca incercati sa va pocaiti. De accea zice biblia pocaiti-va.
Mna nu stiu... dar eu nu cred in de-astea. ca sa te incurajez, iti zic metoda mea : se spune ca in biblie scrie ca sfarsitul lumii va veni cand omul nu se asteapta, asa ca... si ca sa te incurajez si in latura asta : are Dumnezeu grija de noi. plus ca ( iar apelez la biblie ) mai scria ca la sfarsitul lumii, Romania va fi pazita de cei de sus pentru ca suntem f credinciosi, infine, nu toti . e un raspuns cam religios dar sper ca te-am ajutat
UnAnonimSmecher întreabă:
ignore întreabă:
ZaMbArIcI_4577 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: