| mirelush9990 a întrebat:

Hey TPU!
Azi e cea mai trista zii din viata mea.Am o relatie sau am avut. o relatie de un an si 10 luni. el. e din brasov.eu.din piatra neamt.
Ne-am cunoscut din intamplare si sincer n-am crezut ca o sa ajungem sa avem o relatie atat de apropiata.De multe ori a incercat sa vina la mine.sa ma vada. dar de multe ori am evitat lucru asta.pentru ca i-am ascuns ceva. El nu stia de cum arat eu.adica avea poze cu mine dar in poze reuseam sa acopar unele defecte pentru ca eu sunt o pers plinuta de fapt grasa.si sincer imi era teama ca daca ii zic adevarul despre mine o sa ma respinga.insa acum de sarbatori trebuia sa ne vedem.si n-am mai avut cum sa evit adevarul.si i-am zis.si el imi zice ca nu il deranjeaza dar eu cred ca spune asta ca nu-l deranjeaza pentru ca nu stie chiar cu adevarat sau nu isi imagineaza cum arat de fapt.sincer imi e rusine sa apar asa in fata lui. el e un baiat frumos. e altfel fata de mine.
Mie rusine sincer pentru tot si nu stiu ce sa ma fac
voi ce spuneti? sa merg sa ma vad cu el?

Răspuns Câştigător
| DanAmarandei a răspuns:

Kilogramele tale in plus iti pot fi si prietene. Sunt un "filtru" destul de sigur pentru autenticitatea unei relatii. Daca individul respectiv se opreste in faptul ca tu ai fundul mare, e clar ca nu era interesat tocmai de persoana ta. Aspect care mai devreme sau mai tarziu te-ar fi facut sa suferi oricum ai fi aratat. Daca tipul e interesat de tine ca si intreg nu o sa dea prea mare importanta. Oricum, interesul sexual al unui tip nu cred ca dureaza 10 luni, nu are cum fi doar atat. A, sa nu uit: sunt persoane atrase dpdv sexual de catre persoanele obeze, deci nu baga mana in foc ca nu ai sa-l atragi! In plus, sfatul meu ar fi sa incepi sa te valorizezi, sa te iubesti, nimeni nu poate face asta pentru tine; dpdv psihologic obezitatea inseamna "inglobarea" in propria persoana a cuiva drag care nu mai e (a murit/aplecat/divort/abandon etc.). Incearca sa identifici momentul din care ai inceput sa mananci mai mult sau sa asimilezi mai intens chiar daca mancai la fel de mult, adu-ti aminte ce anume se intampla in viata ta atunci, ce anume te-a destabilizat si incearca usor usor sa integrezi acea trauma, sa gasesti argumente pentru care era normal sa se intample etc. Odata ce vei accepta acel fapt, lucrurile pot reveni la normal. Din aceasta cauza multe dintre diete nu au efect, atat timp cat nu elimini cauza e greu de eliminat efectul. Daca nu reusesti sa identifici tu cauza, poti apela la un psiholog pentru a o cauta si integra impreuna. Iti urez succes si cu prietenul si cu kilogramele!

9 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa mergi sa va vedeti, ce ai de pierdut? In dragoste nu conteaza ce fel esti sau arati conteaza foarte mult interiorul unei persoane sa stii! Conteaza felul tau de a fi, sensibilitatea, gandirea, nu infatisarea! Vei cedea ca ti-ai facut probleme degeaba, ai incredere in tine si mergi sa te intalnesti! Iti tin pumnii! Multa bafta!

| BlancaFantasma a răspuns:

Are dreptate complex.tu ai pierdut vremea degeaba cu baiatul asta.dar acum nu conteaza.cel mai important e sa te iubesti asa cum esti, daca el nu te va placea, nu conteaza.cine stie poate nici yu nu o sa-l placi pe elbig grin daca nu te simti bine in pielea ta cel mai bine e sa tii un mic regim ai sa vezi rezultate. daca tot sutnem in perioada postului, tine si tu post! o sa te simti mai bine, dupa aceaa.renunta la paine, renunta sa mananci mult seara.gasesti multe retete pe net dar cel mai imp e sa nu te infometezi.

| cherrybomb a răspuns:

Hai sa iti povestesc o chestie. Acum aproximativ 4 ani ( aveam 15 ani ) am cunoscut pe net un tip el avea 19 ani. eram mica si fraiera si m-am indragostit de el, imi placea felul lui de a fi, vb super frumos, aveam ce discuta cu el, am vb o perioada cu el si mi-a zis hai sa ne intalnim, si eu am zis ca nu bla bla incepusem sa inventez tot felul de scuze, ca sunt racita ca am treaba ca plec nu stiu pe unde. Am tinut mult timp chestia asta. Problema mea era alta eram atat de slaba, gen schelet, cand batea vantul trebuia sa am pietre in buzunar. si mie imi era rusine de el, cum ar putea sa iasa un tip ca el cu una ca mine o schiloada, aveam bete in loc de picioare, problema e ca nici nu mancam pentru ca eram in competitie cu o verisoara cine este cea mai frumoasa( ce minte aveam si eu la 15 ani ), si uite asa lesinam eu mereu si ai mei nu stiau ce am, si am ajuns prin spitale si l-am pierdut si tipul de care imi place. dupa aproape 4 ani de cand s-au intamplat chestiile astea. m-am intalnit cu tipul asta print-o coincidenta si mi-a zis ceva de genu "i-auite ce gagica buna te-ai facut, si mi-a mai spus crezi ca nu-s tiu de problemle care le-ai avut, am tinut la tine, te-am iubit ca un nebun, dar acum pentru mine numai insemni nimic, am alaturi de mine o fata super, ce crezi gagica lui era o tipa mai plinuta dar ff draguta, mult mai draguta decat mine" NU ARE ROST SA IL PIERZI PTR ca esti mai plinutawinking decat schiloada, mai bine mai implinita putinwinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NiceBrownEyes a răspuns:

Mergi desigur nu trebuie sa-ti fie rusine... asta e daca te respinge inseamna ca nu tea placut. ci statea cu tine doar de distractie. mergi si convingete ca e potrivit pentru tine si ca te merita

| LarisaOana a răspuns:

Da.daca chiar a pus sentimente si te iubeste o sa treaga peste aspectul fizic.asa o sa afli daca chiar a fost o relatie adevarata...love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai trista zi din viata ta bat la pariu ca nu e asta, vor fi altele mai triste. Tu ai o relatie de un an si 10 luni cu un baiat pe care nu l-ai vazut niciodata? Scuze, dar nu ma pot abtine : laughing)))))))))))
Ce fel de relatie de aproape 2 ani ai avut tu? Stii ce implica o relatie? O relatie presupune mult mai multe elemente. Ce ai tu e joaca de copil "la distanta". Eu ma mir cum de aceasta "frumoasa" asa-zisa relatie a tinut atat de mult!

| buzarnavali a răspuns:

Buna printeso sunt un baiat pe nume vali si eu zic sa mergi mai departe ca daca simte ceva pentru tine nu conteaza exterioru ci interioru adica sufletul fiiecarei persoane succes