anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey tpu...azi m-am uitat prin telefonul unei prietene de-ale mele si am intrat de curiozitate si la mesaje (stiu ca este ceva intim dar sunt mai curioasa de fel laughing ) si am gasit un mesaj trimis de ea iubitului ei (sau fostul acum) in care zicea asa: "eu am tinut la tine am acceptat sa fac primul pas...am acceptat sa il fac si pe al 2-lea dar pentru tine a contat mai mult pozele de la D" (D este un prieten de al ei). Ce credeti ca ar putea insemna asta? ca s-a culcat cu el?
Ps: ea are 13 ani

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Urat din partea ta sa citesti mesejele altorastraight face probabil s-a intamplat ceva intre ea si D si iubitul ei a aflat...

| UnbornChild a răspuns:

De ce nu o intrebi pe ea? thinking

| SorinaM30 a răspuns:

Hmm, nu neaparat...Chiar daca acum nu mai e de mirare la varsta ei "inaintata" laughing. Daca tu nu ti-ai dat seama, care probabil ii cunosti pe amandoi...noi ceilalti nici atat! laughing.

| bsb a răspuns:

Ia trimis poze dezbracat cu siguranta.

| BruneTTe a răspuns:

Ce cred eu e ca: prietenul ei, D. o place si s-a cam bagat in relatie ei cu "fostul" [ cum i-ai zis tu]. Si ea prin mesajul asta vroia sa-i spuna ca e dezamagita de atitudinea lui, ca desi ea a incercat si imposibilul sa fie cu el, el in loc sa o creada pe ea, in care ar fi trebuit deja sa aiba incredere, l-a crezut pe el, care vrea doar sa ii desparta. Si cred ca am si dreptate.
Pozele acelea sigur nu erau ceva foarte compromitator [ daca erau poze cu ea culcandu-se cu el. nu ar mai fi incercat sa-l faca pe "fost" sa inteleaga ca s-ar fi vazut clar din poze. cred ca ma intelegilaughing. cred ca era o poza cu un pupic sau o prosteala facuta din joaca...

| Needle a răspuns:

Nu ma refer ca s-a culcat cu D vreau doar sa stiu ce inseamna prin "al doilea pas"? inseamna ca s-a culcat cu iubitul ei sau inseamna alt ceva?