Pai daca te iubea ii spunea varului lui sa inceteze pentru ca ii place de tine.
1. Pentru ca poate ii place de tine si unii baieti se mai rusineaza cand vorbesc cu fata de care le place (mai ales daca sunt chestii amoroase. 2. Poate pentru ca si el te place si te vrea doar pentru el si e gelos. 3.Pentru ca POATE si el te place sau pur si simplu vrea sa isi bata joc de tine pentru ca il iubesti pe vai Doamne, varul lui. 4. Pentru ca si el te place probabil ca ar vrea sa fiti impreuna.
1.Din asta rezulta ca el te place pentru ca se rusineaza.Credema si eu ma rusinez cand fata de care imi place deschide subiecte de genul asta.
2.Pentru ca colegul acela poate a fost rugat de baiatul de care iti place sa te convinga.
3.Varul baiatul de care iti place te necajeste pentru ca te place sau pentru ca stie ca varsu te place si vrea sa te necajeasca ca sa il supere.
4.S-a inrosit asa deoarece acea colega deschise un subiect amoros cum spusesesi si mai sus
Iti garantez ca te place, si daca vrei sa formati un cuplu il poti intreba pe mess sau facebook : Vrei sa fii cu mine? :X. Si iti garantez ca o sa zica da
Clar!
1. Baiatul de care esti indragostita te place dar nu are habar cu ce se mananca asta in preajma ta.
2. Colegului aluia ii place de tine si nah trebuie sa-si inlature rivalul.
3. Cred ca varul sau e invidios.
4. Nu stie sa-si asume responsabilitatea posibelelor sentimente.